nlc.hu
Szabadidő

Kötött menyasszonyi ruha

A metrón utazva kötötte meg a menyasszonyi ruháját

Kilenc hónapig készítette a saját esküvői ruháját, még a metrón is kötött.
A metrón utazva kötötte meg a menyasszonyi ruháját

Esther Andrews kötött ruhákat és kiegészítőket tervez és készít menyasszonyoknak, így nem volt kérdés, a saját esküvőjén nem egy szalonból kölcsönzött ruhában fog megjelenni, hanem megköti magának az esküvői ruháját.

Kilenc hónapig tartott, mire elkészítette a különleges, apró paradicsomokkal díszített, kötött menyasszonyi ruhát, és csak egy nappal az esküvő előtt lett kész. Pedig még akkor is kötött, amikor a New York-i metrón utazott:

A ruhához több mint 6 kilomméternyi, luxusminőségű moher fonalat használt, amely az angórakecske gyapjából készül. Mivel az esküvőnek az volt a bolondos témája, hogy egy űrkalóz találkozik egy paradicsomültetvénnyel, így a párjának is ő tervezte és készítette a nem mindennapi asztronautaöltözetet.

@estherandrewsbridal

Here’s how I made Z’s NASA spacesuit for our wedding! 📸@fionayeduardo ##spacewedding ##astronautsuit ##diywedding ##weddingfashion ##foryou

♬ Starman (2012 Remaster) - David Bowie

Sőt, saját kezűleg díszítette ki a csillagos eget szimbolizáló, flitteres és gyöngyös harisnyáját.

A kommentelők imádták a gyönyörű és nagyon eredeti ruhákat, mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy ilyen bohókás öltözékek mellett nagyon jó volt a hangulat a lagzin.

(Kiemelt kép: TikTok/estherandrewsbridal)

Különleges esküvői ruhák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top