Itt az egész arcot védő UV napszemüveg!

Á.K. | 2021. Október 05.
A túlméretezett napszemüvegek már régóta divatosak, de egy japán cég most megmutatja, hogy lehet ezt a trendet még fokozni.

A ZGHYBD egy napszemüvegyártásra specializálódott japán cég, ami teljesen másképp gondolkodik a napszemüvegekről, mint ahogy azt megszokhattuk. Az általuk gyártott méretes napszemüvegek nem csak a szemet, hanem gyakorlatilag az egész arcot védik az UV-sugaraktól, és ez persze azzal jár, hogy az egész arcot kitakarják – szúrta ki a terméket az odditycentral.com.

A ZGHYBD napszemüvege (Fotó: Amazon Japan)

Bár a termékük látványra inkább arcpajzsnak felel meg, mégis szemüvegként, a füleken kerül rögzítésre, ami enyhíti kicsit az arcpajzs hatást. A magas minőségű polikarbonátból készült napszemüveget úgy alkották meg, hogy bírja a nyomást anélkül, hogy elgörbüljön, emellett szél- és porálló és ködben is kiválóan működik. A termék lehetővé teszi, hogy nyaranta ne kelljen naptejet kenni a bőrünkre, ha az utcára megyünk. Emellett véd a portól, a cseppektől, de akár attól is, hogy valaki egy spray-jel a szemünkbe fújjon. A ZGHYBD egész arcot kitakaró napszemüvege tökéletes kiegészítő lehet például azoknak a sztároknak, akik úgy akarnak az utcára menni, hogy ne ismerjék fel őket, meg persze azoknak, akik így szeretnének feltűnővé válni. A napszemüveg már megvásárolható a japán Amazonon nagyjából hatezer forintos áron.

Divatos napszemüvegekről az nlc-n:

Exit mobile version