Közel 30 kilót fogyott második fia születése után Németh Dorottya fitneszbajnok

nlc | 2022. Május 03.
Németh Dorottya az elmúlt években sok mindenen ment keresztül, és egy fontos tanáccsal szolgál azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint ő.

Németh Dorottya fitneszbajnokként évekig szigorú diétákat tartott, két kisfia megszületése után azonban nagyon nehezen kezdtek el lemenni róla a felszedett kilók. A kétgyermekes édesanya elmondta, még az első várandóssága idején félrekezelték a terhességi cukorbetegséget, és csak hosszú hónapokkal később diagnosztizálták nála a hiperinzulinémia nevű anyagcsere-betegséget. Három hónap alatt rendbe is jött, de jött a második terhesség, majd egy koronavírus-fertőzés, aminek az egyik következménye az volt, hogy felborult a bélflóra egyensúlya, és szinte minden kezdődött elölről. 

Több hónapos kitartó munka eredményeképpen most viszont élete formájában van Németh Dorottya. Hozzátette, nem nagyon áll mérlegre, és nem is az volt a cél, hogy szép kockahasa legyen, hanem az, hogy jól érezze magát, és szerencsére férje az elmúlt években mindig mellette állt, még akkor is, amikor majdnem 100 kiló volt. Megjegyezte azt is, ha valaki egészségesen eszik és sokat mozog, ennek ellenére még sincsenek eredmények, nem érzi jól magát, akkor mindenképpen keressen fel egy szakembert, mert lehet, hogy valamilyen egészségügyi probléma áll a háttérben. 

(via RTL Klub)

Exit mobile version