nlc.hu
Sztárok

Németh Dorottya a valóságot szeretné mutatni

Imádja az internet a magyar fitneszbajnoknő, Németh Dorottya Instagram vs. valóság fotóját

Az édesanya nem szeretné, ha a követői azt hinnék, hogy ő mindig tökéletesen fest.

Rajonganak az internetezők azokért a tartalmakért, amelyeket Németh Dorottya fitneszvilágbajnok oszt meg a közösségi oldalain a kendőzetlen valóságról. Legutóbb egy fotózásról posztolt egy fotót, majd egy olyan képet, melyen smink nélkül látható.

„Látsz egy képet az Instán, ami menő. Ami szép. Ami mindig tökéletes szögben, fényben, sminkben, kompozícióban van. Ami azt sugallja, hogy a másik boldog. Semmi gondja. Vékony. Sikeres. Mindig tipp-topp, jó anya, jó feleség. Látsz rengeteg ilyen képet az Instán, és akaratlanul is elkezded magad hozzájuk hasonlítani, rosszul érezni magad, ne adj isten utálni magad, hogy te miért nem tudsz ilyen lenni… És ekkor már azt elfelejted, hogy ez valójában csak az, amit a másik mutatni akar magából. Sokszor igaz, és ez is a része, de még akkor sem 100%-ban ő maga. Sokszor pedig csak egy megkreált valaki, akit szeretetéhség szült, és aki csak itt, az Insta-univerzumban létezik. Mindenesetre senki sem annyira tökéletes,mint ahogy azt itt mutatja. Sokszor erős vagyok, eltökélt, szinte legyőzhetetlen. Motivált. Energikus. Sokszor pedig fáradt, esendő, idegroncs, aki feje fölött összecsapnak a hullámok. Aki igyekszik a logisztikai fekete lyukban ép ésszel túlélni. Előbbit »ismeritek«, követitek, és pont ezért kötelességemnek érzem megmutatni az utóbbit is, aki legalább annyira én vagyok a telefon mögül, a való világban. Sziasztok, Dóri vagyok, és csak arra szeretnélek kérni, hogy soha ne hasonlítsd magad senki máshoz, pláne ne az Insta/TikTtok/bármilyen online verziójához! Soha ne hagyd magad nem elég jónak érezni, mert elég jó vagy! Úgy, ahogy vagy!” – írta a bejegyzés mellé Németh Dorottya.

Németh Dorottya

Fotó: Németh Dorottya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top