nlc.hu
Baba

A magyar fitnesz-világbajnok szülés utáni alakja

Egy magyar anya, aki megmutatja szülés utáni alakját

Őszinte videót posztolt a kétgyermekes fitnesz-világbajnok.
kisbaba

Németh Dorottya kétszeres fitness világbajnoknak tavaly nyár végén született meg a második gyermeke. Az egykori sportoló, edző és influenszer a közösségi oldalán folyamatosan a kamu Insta-világ ellen harcol azzal, hogy őszintén posztol a két szülése után megváltozott testéről. Így szeretne ugyanis segíteni a nőtársain.

Legutóbbi bejegyzésében is arra hívja fel a figyelmet, hogy szeressük a saját testünket és ne dőljünk be a tökéletes Insta-fotóknak.

Az online világ a legtöbbször nem egyenlő a valósággal! Tudjátok, hány ember dolgozik azon , egy profi fotózáson, hogy a több száz kép közül kiválasszanak 3-4-et, amit utána utómunkával tesznek tökéletessé? És, hány száz szelfiből választják ki az influenszerek (meg szinte mindenki) azt az egyet, amit utána 3-4 appal megszerkesztenek, hogy instakompatibilis legyen?! Mindenkiről lehet jó képeket csinálni, de az nem jelenti azt,hogy pl. jól is érzi magát a testében. Én a fotózásaim 95%-án frusztrált voltam a megfelelési kényszer miatt, mindig találtam magamon valamilyen hibát,amit igyekeztem elrejteni, pedig olyan alacsony volt a testzsírszázalékom, hogy hónapokig nem menstruáltam. Mégis pufinak éreztem magam. Mégis rettegtem, hogy vajon mit fognak szólni a végeredményhez, vajon elég jó lesz-e?! Szóval miközben pörgeted ma reggel az instád és akaratlanul is elkezdenéd magad a megszerkesztett pillanatokhoz hasonlítani, ne feledd, hogy senki sem annyira tökéletes és magabiztos a valóságban, mint az online platformokon! És amikor majd nem hasonlítod magad máshoz, és elkezded végre szeretni a testet, amiben élned kell, hidd el, hogy a változás is sokkal gyorsabb lesz, mert többé nem blokkolod a gondolataiddal és az önostorozással saját magadat!” – tanácsolja Németh Dorottya.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top