Közös fotókampányban szerepel Heidi Klum és lánya

nlc | 2022. Október 11.
Leni és édesanyja ezúttal olasz fehérneműket reklámoznak együtt.

Heidi Klum szépségét már eddig is csodáltuk, de a 49 éves szupermodell csak még ragyogóbb lánya, Leni Klum mellett. A 18 éves Leni és édesanyja az Intimissimi kampányában szerepelnek együtt – fogalmazott cikkében a Marie Claire.

(Fotó: Arnold Jerocki/GC Images)

Leni Klum többször is szerepelt anyjával közösen: 2021 februárjában a német Vouge címlapján pózolt édesanyjával.

Leni Olumi Klum 2004. május 4-én látta meg a napvilágot, Heidi Klum és az olasz származású Flavio Briatore gyermekeként. A modell és a vállalkozó kapcsolata nem végződött túl jól, ugyanis még Leni születése előtt szakítottak. Amikor a kislány meglátta a napvilágot, Heidi már későbbi férjével, Seallel alkotott egy párt. Seal időközben hivatalosan is örökbe fogadta Lenit és, bár a házasság tönkrement, a hírek szerint apa és lánya közt nagyon jó a kapcsolat. 

Noha édesanyja nem akarta, hogy lánya túl hamar belecsöppenjen a modellkedés világába, később támogatta a szakmában. Leni 16 évesen indította útjára modell karrierjét és már több sikert is maga mögött tudhat – például vonult már a Dolce & Gabbana kifutóján is.

A Hello! magazin szeptemberben egyébként arról számolt be, hogy a fiatal nő elhagyta a családi fészket és a közelmúltban New York-ba költözött, hogy elkezdje az egyetemet. Édesanyja azt mondta, szomorú, hogy lánya már nem lakik otthon vele, annak azonban örül, hogy Leninek az iskola most az első helyen szerepel a prioritásai közt, még a modellkedésnél is fontosabb neki.  

Exit mobile version