nlc.hu
Trend

Heidi Klum és Leni Klum fehérneműs fotói

Lányával vállalt fehérneműs fotózást Heidi Klum

Tűzpiros fehérneműben fotózták a szupermodellt és a modellszakmában szintén egyre sikeresebb lányát.

Heidi Klum sokáig egyáltalán nem szerette volna, ha gyönyörű lánya, Leni a nyomdokaiba lép, méghozzá azért, mert nagyon féltette őt a modellipartól. 2021-ben azonban, amikor Leni 17 éves lett, áldását adta lánya modellkarrierjre. A fiatal modell azóta egyre sikeresebb a divatszakmában, elsősorban fotómodellként. És nem csupán önállóan, de édesanyjával együtt is rendszeresen vállal fotózásokat. Az olasz Intimissimi márkának visszatérő kampányarcai, több alkalommal is fotózták őket közösen, szebbnél szebb fehérneműkben. Ez azonban nem mindenkinek tetszik, olyannyira, hogy idén májusban mind Heidi Klum, mind pedig a lánya közösségi oldalait elözönlötték a bíráló kommentek amiatt, hogy egy anya hogyan vállalhat fehérneműs fotózást a lányával.

Úgy tűnik azonban, mindez nem szegte kedvüket, ugyanis az idei, karácsonyi kampányban ismét ők szerepelnek, ezúttal tűzpiros fehérneműkben:

Heidi Klum és Leni Klum

Heidi Klum és Leni Klum (Fotó: Intimissimi)

„Nyilvánvalóan anyaként azt akarom, hogy a gyermekem azt csinálja, amit szeretne. Az iparág nagyszerű, szeretem, magam is több mint 20 éve foglalkozom vele, de sok utazással és egyébbel jár. Erős embernek kell lenned, ha ezt akarod csinálni, különösen nőként” – nyilatkozta korábban lánya modellkarrierjével kapcsolatosan Heidi Klum.

Ez is érdekelhet Adam Levine és felesége Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top