nlc.hu
Trend

Heidi Klum és lányának közös fehérnemű fotózása

Szétszedték a kommentelők Heidi Klumot, amiért lányával együtt fehérneműben pózol

Heidi Klum kikapcsolta a kommentelési lehetőséget az Instagram-oldalán, miután néhányan kritizálták fehérneműs fotóit, amelyeken lányával, Lenivel szerepelt.

Heidi Klum szupermodell kedden az Instagramon osztott meg képeket magáról és 18 éves lányáról az Intimissimi olasz fehérnemű-divatmárkával folytatott kampányuk részeként. A fotókon Heidi lila-fehér melltartóban és hozzáillő fehérneműben pózolt. Leni fehér csipkemelltartót és fehérneműt viselt, valamint krémszínű inget.

Csakhogy kisvártatva a modellnek ki kellett kapcsolni a megjegyzéseket, mert sokan bírálták, amiért lányával közösen fehérneműben pózol a fotón – írja az Independent.

Miközben Heidi bejegyzéséhez fűzött megjegyzések már nem érhetők el, a kritikusok aggodalmai a fotózással kapcsolatban most átkerültek Leni Instagramjára. Amikor Leni megosztott egy képet a kampányból a fiókjában, az emberek odasereglettek, és hangot adtak annak, miért nem voltak elégedettek a fotózással.

„Nem lennék büszke, ha ilyen módon mutogatnám a lányomat” – írta az egyikük.

„Valahogy furcsa látni anyát és lányát fehérneműben – tette hozzá egy másik. – Úgy értem, hányan fényképezkedtek így az anyjukkal.”

A harmadik gúnyosan ezt írta: „Az első dolog, ami eszembe jut, amikor meghitt hangulatomban pózolni akarok: »Anyámnak itt kellene lennie!«”

Nem ez az első eset, hogy Leni és Heidi közös fotózása visszhangot vált ki. Amikor 2022 októberében egy másik kampányt folytattak az Intimissimivel, a rajongók azt is „kicsit furcsának” bélyegezték.

Heidi egyébként tiltotta lányát a modellkedéstől, Leninek 16 éves koráig kellett várnia, hogy édesanyja áldását adja arra, hogy modellként dolgozzon.

Heidi Klum és Leni

Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top