nlc.hu
Trend

Közös fotókampányban szerepel Heidi Klum és lánya

Közös fotókampányban szerepel Heidi Klum és lánya

Leni és édesanyja ezúttal olasz fehérneműket reklámoznak együtt.

Heidi Klum szépségét már eddig is csodáltuk, de a 49 éves szupermodell csak még ragyogóbb lánya, Leni Klum mellett. A 18 éves Leni és édesanyja az Intimissimi kampányában szerepelnek együtt – fogalmazott cikkében a Marie Claire.

Heidi Klum és lánya, Leni Klum egy rendezvényen együtt pózol a kameráknak.

(Fotó: Arnold Jerocki/GC Images)

Leni Klum többször is szerepelt anyjával közösen: 2021 februárjában a német Vouge címlapján pózolt édesanyjával.

Leni Olumi Klum 2004. május 4-én látta meg a napvilágot, Heidi Klum és az olasz származású Flavio Briatore gyermekeként. A modell és a vállalkozó kapcsolata nem végződött túl jól, ugyanis még Leni születése előtt szakítottak. Amikor a kislány meglátta a napvilágot, Heidi már későbbi férjével, Seallel alkotott egy párt. Seal időközben hivatalosan is örökbe fogadta Lenit és, bár a házasság tönkrement, a hírek szerint apa és lánya közt nagyon jó a kapcsolat. 

Noha édesanyja nem akarta, hogy lánya túl hamar belecsöppenjen a modellkedés világába, később támogatta a szakmában. Leni 16 évesen indította útjára modell karrierjét és már több sikert is maga mögött tudhat – például vonult már a Dolce & Gabbana kifutóján is.

A Hello! magazin szeptemberben egyébként arról számolt be, hogy a fiatal nő elhagyta a családi fészket és a közelmúltban New York-ba költözött, hogy elkezdje az egyetemet. Édesanyja azt mondta, szomorú, hogy lánya már nem lakik otthon vele, annak azonban örül, hogy Leninek az iskola most az első helyen szerepel a prioritásai közt, még a modellkedésnél is fontosabb neki.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top