nlc.hu
Trend

Szupermodellek és pasijaik

Őket szeretik a világ leghíresebb modelljei

Van, aki színészt, van, aki brókert választott maga mellé, de az biztos, hogy úgy tűnik, ezek a szépséges modellek ma mind nagyon boldogok aktuális pasijukkal. Megmutatjuk, hogy ki Palvin Barbi, Heidi Klum vagy Gisele Bündchen választottja.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Nyilván kezdjük a magyar vonatkozással. Gyönyörű, Victoria’s Secret angyal honfitársunk már két éve egy párt alkot a színész Dylan Sprouse-szal. 2018 nyarán ismerkedtek meg egy buliban, Barbi a People magazinnak elmondta, hogy később Dylan üzenetet küldött neki Instagramon, amire egy darabig nem válaszolt, de később a kommunikáció folyamatos volt. Azóta már együtt is élnek és rendszeresen meg is mutatják magukat Instagramon.

Heidi Klum és Tom Kaulitz

Heidi Klum és Tom Kaulitz

Heidi Klum és Tom Kaulitz (Fotó: VALERIE MACON / AFP)

Klumról már egy ideje köztudott, hogy szereti a fiatal pasikat, jelenlegi férje a Tokio Hotel gitárosa, Tom Kaulitz. Mindketten németek, Klum szerint ez is közrejátszik abban, hogy olyan jól kijönnek egymással. A szupermodell a világ legkedvesebb és gondoskodóbb emberének írta le Tomot, hozzátéve: életében most a legboldogabb. A pár 2019-ben házasodott össze Olaszországban, egy jachton.

Miranda Kerr és a Snapchat alapítója, Evan Spiegel

Miranda Kerr és a Snapchat alapítója, Evan Spiegel

Miranda Kerr és a Snapchat alapítója, Evan Spiegel (Fotó: Olivier Douliery / AFP)

Orlando Bloom után újabb (és még gazdagabb) nagyágyút fogott ki a szépséges modell. A pár egy vacsorán ismerkedett meg, ahol, állítólag Kerr azonnal észrevette, milyen szorgalmas és munkamániás Evan, de azt is, hogy eléggé sápadt a bőre, ezért adott is neki a saját márkás arcápolójából. 2017-ben házasodtak össze, három gyereket nevelnek, egyikük Kerr előző házasságából származik és Orlando Bloom az apja. A gyerekekről azonban ne is várjatok képeket, mint egy menő közösségi oldal alapítójának felesége, Kerr tudja, milyen veszélyeket rejt a net, nem sokat mutat meg a magánéletéből.

Ashley Graham és Justin Ervin

Ashley Graham és Justin Ervin

Ashley Graham és Justin Ervin (Fotó: Nicholas Hunt/Getty Images for Michael Kors/AFP)

Nem, nem fogjátok kitalálni, hol találkozott a filmrendező és a gyönyörű modell. Templomban. Ashley a Glamournak adott interjúban azt mondta, elsőre nem tetszett neki a férfi, akivel egy darabig közösen üdvözölték a gyülekezet tagjait, így beszélgetni kezdtek. Ashley pedig úgy érezte, Justin a lelkébe lát. 2010-ben házasodtak össze, szerelmük töretlen, a modell szerint azért, mert nemcsak házastársak, szeretők, de partnerek is.

Emily Ratajkowski és a titkos esküvő

A már fent említett Ashley Graham podcastjében beszélt először Emily Ratajkowski arról, hogyan ismerte meg férjét, a producer és rendező Sebastian Bear-McClardot. Egy baráti kerti partyban találkoztak, nem sokkal később pedig New Yorkban, a városházán összeházasodtak. Mindössze négyen voltak a ceremónián, aminek a modell nagyon örült, szerinte így igazán intim volt a pillanat. Emily és Sebastian épp első gyermeküket várják. 

Karlie Kloss és Josh Kushner

A modell férje Josh Kushner, igen, abból a Kushner családból. Testvére, Jared Ivanka Trump, Donald Trump lányának a férje, nem mellesleg elnöki tanácsadó is volt.
Josh ezzel szemben inkább a tőzsdére esküszik, és talán ez az egyetlen olyan házasság, amit a politikai és pártpreferenciák különbözősége nem sínylett meg. Josh ugyanis testvérét és Trumpot támogatja, míg Karlie demokrata.
A pár 2012-ben kezdett el randizni és 2016-ban jegyezték el egymást, 2018-ban pedig szűkkörű esküvőt tartottak.

Behati Prinsloo és a Maroon 5 énekese, Adam Levine

Behati Prinsloo és a Maroon 5 énekese, Adam Levine

Behati Prinsloo és a Maroon 5 énekese, Adam Levine (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images/AFP)

Szerelem volt első látásra – mondta egy interjúban Behati Prinsloo az Adam Levine-nel való kapcsolatáról. Egy közös barát mutatta be őket egymásnak 2012-ben, amikor Adam az egyik videoklipbe szereplőt keresett. Végül a videóban nem Behati szerepelt (egy későbbiben már igen) de megismerkedtek és azóta is együtt vannak. Két gyermekük született.

Gisele Bündchen és Tom Brady

Gisele Bündchen és Tom Brady

Gisele Bündchen és Tom Brady (Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

Még egy szerelem első látásra, legalábbis a szupermodell Bündchen ezt mondta arról a pillanatról, amikor először meglátta férjét, a válogatott amerikai focista Tom Bradyt 2006-ban. Bündchen előtte sem panaszkodhatott, Leonardo DiCaprioval több évig egy párt alkottak. A végén mégis Brady lett gyermekei apja és azóta is kitartanak egymás mellett.

Hailey Bieber és Justin Bieber

Nem volt könnyű a pár kapcsolatának kezdete. A hardcore Justin Bieber rajongók többször meggyanúsították Hailey-t, hogy elszerette Justint Selena Gomeztől. A történet azonban nem ilyen egyszerű, a fiatalok nagyon régóta barátok voltak, és ők is többször jártak, mire 2018-ban 12 hét egymásra találás után végül összeházasodtak. A Vogue-nak adott interjújukban elmondták, hogy Hailey a racionális, aki segít a földön tartani a túl érzelmes, álmodozó Justint.

Alessandra Ambrosio és Nicolo Oddi

A Victoria’s Secret angyala 2018-ban vált el gyermekei apjától, az üzletember Jamie Mazurtól. Azóta újra rátalált a szerelem, a divattervező Nicolo Oddi a párja, akivel együtt ünnepelték idén Ambrosio 39. születésnapját.

Modellsorsok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top