Ruhája miatt kellett távoznia a Disney Worldből

nlc | 2022. November 30.
Ashley Aiello viselete egyszerre volt túl királylányos és balesetveszélyes.

Kitolattak egy nőt a floridai Disney Worldből a ruhája miatt. Az érintett Ashley Aiello TikTok-on kérte követői véleményét azzal kapcsolatban, igaza volt, vagy sem a vidámparknak. Noha 231 ezer like-ot kapott rövid időn belül videója, kiderült, a többség szerint több szempontból is érthető a park döntése – számolt be az esetről a Mirror.co.uk.

Fotó: TikTok /gardenofarden

A történet kiindulási pontja, hogy mit is viselt Ashley Aiello az ominózus napon. Nos, a nő egy gyönyörű, földig érő zöld estélyiben volt és megjelenését Minnie egér fülekkel egészítette ki. Állítása szerint azért, mert szeretett volna a parkban reklámfotókat készteni online üzletéhez, látta ugyanis, hogy más influencerek is így tesznek.

Meglepetésére azonban a park személyzete röviddel megérkezése után jelezte, hogy ruhájával megsértette a park öltözködési kódját. Ashley szerint nem viselt semmi „igazán furcsát”, így érthetetlen, miért kellett elhagynia a parkot, de a videóhoz több komment is érkezett, amelyek más fényben tüntetik fel a döntést.

Volt, aki például jelezte, hogy a Disney World szabályzatában egyértelműen le van szögezve, a látogatóknak tilos Disney karakternek öltözni, vagy földig érő ruhát viselni 14 éves kor felett. Az előbbi szabály többek közt azért van, mert nem szeretnék, hogy rossz szándékú emberek rajzfilmfiguráknak öltözve a gyerekek közelébe férkőzhessenek és esetleg elraboljanak valakit. Az utóbbi szabály értelme, hogy a park különböző attrakcióin könnyen be tudna akadni egy földig érő ruha, ami könnyen vezethetne akár súlyosabb balesetekhez.

Nem Ashley Aiello az egyetlen, aki ruhájával kisebb botrányt kavart a Disney brand háza táján. Nemrég a netezők Minnie egérre akadtak ki, miután a párizsi Disney Landben lecserélték híres piros-fehér pöttyös ruháját.

Exit mobile version