Megmászta a Mount Everestet, hogy különlegessé tegye szerelme gyűrűjét

Á.K. | 2022. December 24.
Van, aki nem csak beszél a romantikáról: az Everest tetején gyűjtött havat a különleges eljegyzési gyűrűhöz.

Nicholas Talbot nem mindennapi ember. Egyrészt ő az első ember, aki cisztás fibrózissal mászta meg a világ megmagasabb hegycsúcsát, a Mount Everestet, másrészt még a kimerítő mászás közben is gondolt menyasszonyára.

Egy kis hó a hegy tetejéről (Fotó: Pexels.com)

A férfi ugyanis egy kis tégelybe havat gyűjtött a csúcson, majd később a leendő feleségének szánt eljegyzési gyűrű zafírja mögé folyatta be. Először azért akart havat hozni, hogy annak felhasználásával készült ékszereket gyártasson, amiket aztán értékesít és az értük kapott pénzt a cisztás fibrózissal élők megsegítésére fordítaná.

Ám a mászás rengeteg nehézséget tartogatott, találkozott lavinával, átélt földrengés, melynek során eltört egy bordája és egy mászótársa is meghalt. Végül Nicholas feljutott a csúcsra és úgy döntött, hogy az olvadt havat inkább szerelme, Nour jegygyűrűjéhez használja fel.

A lány sírva fakadt, amikor megkapta a gyűrűt, Nicholas pedig azt mondta, nem pontosan erre a reakcióra számított, de aztán kiderült, hogy ezek örömkönnyek voltak – írja a brit Metro.

Exit mobile version