10+1 frizura Rihannától a szőke pixie-től a fekete loknikig

nlc | 2023. Február 21.
A 35 éves énekesnő nem keveset kísérletezett a hajával: mutatjuk Rihanna frizuraevolúcióját!

Az elmúlt 17 évben Rihanna megmutatta, hogy mindenhez IS ért. Legyen szó ütős zenéiről, hibátlan stílusérzékéről vagy a kozmetikumok műfajáról, a barbadosi énekesnő akármihez nyúl, az szinte arannyá válik. Az pedig, hogy RiRi ennyire sokoldalú, könnyen elfeledtetheti velünk a tényt, hogy az évek során a sztár nem kevés ikonikus frizurával állt a kamerák elé.

Rihanna a Super Bowlon (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Roc Nation)

Rihanna hajevolúciója egészen őrült menet volt, hiszen a rövid pixie fazontól az élénkvörös hullámokig a létező összes frizuraopciót kipróbálta már a fején. Mostanában már jó ideje a viszonylag hosszabb, sötét haj a favoritja, bár a Super Bowlra néhány extra centivel biztosan megtoldotta a tincseit a látvány kedvéért. De hogy jutottunk el idáig? Kattintsd végig a galériát és kiderül!

Rihanna 2006

Mikor 2006-ban megismertük Rihannát, ilyen bájos hullámokkal hódított. (Fotó: Bryan Bedder/DCP/Getty Images for DCP)

Rihanna 2007

Egy évre rá érkezett a váltás: rövidre vágatta a haját, aszimmetrikus fazont választott és pink melírcsíkok kerültek a tincsei közé. (Fotó: Kevin Mazur/WireImage for Entertainment Weekly Magazine)

Rihanna 2008

2008-ban még merészebbé vált: elindult a punk érája felé a hosszabb frufrujával és a rövid pixie fazonnal. (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Rihanna 2009

Miután a fazonokkal már eleget kísérletezett (egyelőre), Rihanna úgy döntött, jöhet a drasztikus hajszínváltás. A szőke nem feltétlenül az ő árnyalata, így 2009-ben hagyta. (Fotó: Michael Loccisano/Getty Images)

Rihanna 2010

2010-ben elindult a vörös korszaka, ami több éven keresztül kitartott. (Fotó: Christopher Polk/AMA2010/Getty Images for DCP)

Rihanna 2013

Miután több színt és fazont kipróbált, Rihanna 2013-ban visszatért a mézes barna árnyalathoz laza hullámokkal - majdnem, mint az eredeti. (Fotó: Christopher Polk/Getty Images for NARAS)

Rihanna 2014

A következő évben már csak sötétült a hajszíne, a fazonba viszont látszólag beleszeretett. (Fotó: Christopher Polk/Getty Images for MTV)

Rihanna 2017

Ez a szerelem egészen 2016-ig tartott, amikor RiRi megszabadult a hosszú hajától úgy két évre. (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for The New School)

Rihanna 2019

Rihanna eddig túl sokat nem játszott a textúrával: vagy egyenes, vagy hullámos hajjal pózolt. Ez az afro fonás gyönyörű meglepetés volt 2019-ben! (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Rihanna 2021

2020-tól kezdve Rihanna a hosszú, egyenes, fekete hajat preferálja, mint ahogy ezen a 2021-es Savage x Fenty bemutatón készült fotón is látszil. (Fotó: Monica Schipper/Getty Images for Savage X Fenty )

Rihanna 2022

Rihanna tudja, hogy néha egy egyszerű lófarok is csodákra képes. A szimpla haj teret engedett a várandós pocakját hangsúlyozó outfitnek tavaly. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Fenty Beauty by Rihanna)

via

Exit mobile version