nlc.hu
Trend

Rihanna megcsodásabb ruhái

Rihanna 10 elképesztő ruhája, amibe te is belepirulsz

Rihannának rengeteg hihetetlenül jó stíluspillanata volt – ezekből hoztuk el most a legjobbakat.
Rihanna

Rihanna 2005-ös berobbanása után (igen, ekkor debütált a Pon De Replay című száma – repül az idő), szépen lassan az is kiderült, hogy a barbadosi lánynak nemcsak a hangja fergeteges, hanem a stílusérzéke is. Az évek során rátalált a maga egyedi útjára a divatban, amit nemcsak a vörös szőnyegen kamatoztatott – bár nem véletlenül ő a Met-gála koronázatlan királynője –, hanem konkrét bizniszt is csinált belőle. Igen, Rihanna néhány éve már a Savage x Fenty nevű fehérnemű-márkájának szenteli az idejét, illetve a szépségiparba is betört a Fenty Beauty-val.

Tavaly viszont, több, mint 6 évvel az utolsó koncertje és albuma után végre újra visszatért a zenéléshez. Ehhez pedig csak a Fekete Párduc 2-re volt szükség, amihez Rihanna egy rakás új dalt írt. A február 12-én megrendezésre kerülő Super Bowl félidei show-jában pedig évek óta először ismét színpadra áll, hogy emlékeztessen mindenkit, miért is imádjuk őt annyira. Bár nyilván annak is nagyon örülünk, hogy újra hallhatjuk a hangját, azért amiatt is meghalunk a kíváncsiságtól, hogy vajon milyen vadító szerelésben láthatjuk őt viszont. De addig is amíg kiderül, miben lép fel Rihanna a Super Bowlon, összeszedtük az énekesnő eddigi legikonikusabb szettjeit!

Rihanna
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top