nlc.hu
Trend

Rihanna akkor és most

Rihanna, az átváltozóművész: egy kaméleon is elszégyellné magát, annyit és úgy változott 15 év alatt

A barbadosi énekesnő karrierje 16 évvel ezelőtt robbant be, és tény, hogy az utóbbi időben nem sokat hallani róla a zenei életben, most pedig, hogy babát vár, valószínűleg még picit várnunk kell a visszatérésére. Addig is nosztalgiázz velünk, és nézd meg, hogyan festett a karrierje kezdetén!

Rihanna már 5 éve nem jött ki saját dallal, mégsem merült feledésbe, ráadásul a mai napig a legjobban kereső női zenész az egész világon.

Tiniből stílusteremtő üzletasszony lett

Rihanna első albuma 17 éves korában jelent meg: a Music of the Sun nagyot robbant 2005-ben – akkorát, hogy onnantól kezdve minden dala a slágerlisták élén landolt. 14 slágere került a Billboard Hot 100 slágerlistájának élmezőnyébe, ami azért is nagy teljesítmény, mert nála nagyobb teljesítményt Mariah Carrey, előtte pedig a Beatles tudott elérni.

Rihanna karrierje kezdetén
Megnézem
Összes kép (4)

Saját szerzeménnyel évek óta nem rukkolt elő: utoljára 2016-ban jött ki olyan dallal, amit Calvin Harrissel közösen írtak:

Új albuma is várat magára, más utakon jár. 2017-ben Fenty Beauty néven kozmetikai márkát alapított, ami a riválisokhoz képest sokkal több színárnyalatot kínált alapozókból, tekintettel a színes bőrű nőkre és férfiakra, és a visszajelzések is nagyon jók voltak. A márka a mai napig nagyon sikeres, egy Fenty ruhamárka és egy Savage X Fenty fehérnemű kollekció is fut a nevén, amit a leghíresebb modellek népszerűsítenek, és nem kis bevételt generál. 

Tegyük hozzá, hogy a stílushoz mindig is volt érzéke, mert ami máson nevetségesen mutatott, vagy egyszerűen csak legyintettünk volna rá, az Rihannán istenien festett. Karrierjének első egy-két évét leszámítva nem a farmer-póló összeállításairól lett híres, a divattervezők is szeretik, szívesen öltöztetik, az énekesnő soha nem a hétköznapit kereste, képviselte.

Megnézem
Összes kép (4)

A gazdasági hírekre szakosodott Flourishive ráadásul arra számít, hogy Rihanna fehérneműmárkája 2025-re a világpiacon is megszerzi az első helyet. Ha a szórakoztatóipart nézzük, akkor Oprah Winfrey képes csak megelőzni, ami az anyagiakat illeti. Az énekesnő vagyona meghaladja a 1,5 milliárd dollárt: két cége értéke már önmagában is meghaladja az 1 millió dollárt. Tehát, ha Rihanna soha többet egy dalt sem írna, még akkor is nagyon jól élnének az ükunokái is.

Rihanna anya lesz

Nemcsak a zenei élete, hanem a magánélete is kifejezetten érdekli a rajongói. Amire szinte biztos, hogy mindenki emlékszik, az a Chris Brownnal való bántalmazó kapcsolata. A 2000-es években az egész sajtót bejárták és sokkolták azok a fotók, amiken Rihanna összevert arca volt látható. A két énekes kapcsolata aztán a bíróságon zárult, és a rapper 5 éves próbaidőt kapott. Brown egyébként nem tanult az esetből, ugyanis többször keveredett már azóta is bántalmazási ügyekbe.

Rihanna és ASAP

Párjával, gyermeke apjával, a rapper ASAP-pal 2022. január 22-én
(Fotó: Gotham/GC Images)

Rihannának ezt követően több viharos kapcsolata is volt, főleg a szakmából hozta össze a sors rapperekkel. Végül A$AP Rockynál horgonyzott le, aki nem a monogámiájáról volt híres. 2020-ban jöttek össze, Rocky pedig annyira odavan az énekesnőért, hogy állítólag teljesen megváltozott. Innentől kezdve nem is kellett már sok idő, és a gyerekáldás bekövetkezett: a hetekben derült ki, hogy Rihanna babát vár.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top