nlc.hu
Trend

Rihanna Jennifer Aniston frizurával

Rihanna lekoppintotta Jennifer Aniston frizuráját

Rihanna szokásához híven már megint frizurát váltott, a hajviselete ezúttal Jennifer Aniston stílusát idézi.

Rihannának az egyik védjegye, hogy kaméleonként változtatja a külsejét, különös tekintettel a frizuráira. Az énekesnő a közelmúltban újabb drasztikus frizuraváltáson esett át: jelenleg hosszú, mézszőke, rétegezve vágott hajat visel, ami sokakat emlékeztet egy másik sztár ikonikus frizurájára. Természetesen Jennifer Anistonról van szó, és a híres Rachel-hajról, annak is a leghosszabb változatáról, melyet a színésznő Rachel Green szerepében a Jóbarátokban viselt. 

Jennifer Aniston a Jóbarátokban és Rihanna napjainkban

Jennifer Aniston a Jóbarátokban és Rihanna napjainkban (Fotó: Profimedia)

A Rachel-frizura egyébként gyakorlatilag a kilencvenes évek óta nem ment ki teljesen a divatból, az elmúlt hónapokban pedig kifejezetten felkapottá vált újra, igaz, manapság inkább butterfly haircut, azaz pillangó hajvágás néven emlegetik.

Maga Jennifer Aniston korábban több nyilatkozatában is említette, hogy annak idején kifejezetten utálta a híres frizurát: „A Rachel borzasztó volt! Rengeteg karbantartást igényelt. Minden alkalommal átkoztam Christ, amikor be kellett szárítani. Három hajkefe kellett hozzá, olyan volt, mint egy műtét” – fogalmazott egy interjújában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top