Ősz hajjal is lehet ragyogni! Ezek a hírességek az élő példák rá

Debreceni Andrea | 2023. Március 22.
Ideje elfelejteni a sztereotípiát, hogy ősz hajat csak az idősek viselnek. Szó sincs róla!

Attól, hogy valaki haja kifehéredik, még kár lenne temetni, sőt, ezekkel a tincsekkel is lehet valaki szexi! A következő sztárok hosszú évtizedek tabuját döntögetik azzal, hogy bátran felvállalják ősz tincseiket, és mi ezért (is) imádjuk őket.

 
George Clooney

Egyértelmű, hogy George Clooney szerepel a listán, nála sármosabb ősz hajú férfit keveset találni. (Fotó: Getty Images/Tommaso Boddi)

Meryl Streep

Meryl Streep ősz hajával is az egyik legkeresettebb híresség a sztárvilágban. Persze azért a tehetségéről se feledkezzünk meg... (Fotó: Getty Images/Kevin Winter)

Steve Carell

Steve Carellről általában nem a szexi jelző ugrik be az embernek, de ideje felülírni a korábbi asszociációkat vele kapcsolatban. (Fotó: Getty Images/Matt Winkelmeyer)

Andie MacDowell

Andie MacDowell ritka kivétel a sztárok között, ugyanis a hajfestés mellett a plasztikára is nemet mondott. (Fotó: Getty Images/Mike Coppola)

Cynthia Nixon

Cynthia Nixon vörös hajjal is jól nézett ki, de azt mondjuk, az ősz igazán az ő színe! (Fotó: Getty Images/Gotham)

Diane Keaton

Diane Keatont már el sem tudnánk képzelni más hajszínnel. Tulajdonképpen ez az ő védjegye. (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Jamie Lee Curtis

A friss Oscar-díjas Jamie Lee Curtis haja hosszú évek óta fehérbe hajló, amitől csak még vagányabbnak tűnik a 64 éves színésznő. (Fotó: Getty Images/Arturo Holmes)

Patrick Dempsey

Zárjuk a sort Patrick Dempsey-vel. Nekünk ősz hajjal is ő McCsábító. (Fotó: Getty Images/David M. Benett)

Exit mobile version