nlc.hu
Trend

Letícia királyné őszül

Nem takargatja tovább ősz tincseit az 51 éves Letícia királyné

A spanyol királyné megmutatja, hogyan lehet igazán stílusosan őszülni.

Letícia királyné is beállt azon hírességek sorába, akik úgy határoztak, nem takargatják többé ősz tincseiket. Az 51 éves spanyol királyné az elmúlt napokban több alkalommal is részt vett különféle nyilvános eseményeken, ahol jól látszottak ősz hajszálai a hajtöveinél. 

Letícia királyné ősz hajjal

Letícia királyné (Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images)

Ezenfelül pedig néhány teljes egészében ezüstös tincs is feltűnt barna hajkoronájában. Ha visszanézzük az elmúlt hónapokban készült fotóit, arra következtethetünk, hogy valamikor nyár vége környékén hagyhatott fel a hajfestéssel, vagy legalábbis kezdte ritkítani azok gyakoriságát, majd fokozatosan váltak egyre világosabbá és világosabbá a most már egészen ősz hajtincsei.

Letícia királyné őszülő hajjal

Nem takargatja tovább ősz tincseit (Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images)

A spanyol királyné az európai uralkodóházak egyik legnagyobb divatikonja, és el kell ismerni, a legkevésbé sem döntött rosszul, amikor felvállalta őszülését. Sőt! Kifejezetten jól áll neki, ráadásul igazán stílusos is ez a frizura.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top