nlc.hu
Trend

Letícia királyné olcsó ruhái

Letícia királyné 10 legcsinosabb megfizethető ruhája

Letícia királyné rendszeresen hord fast fashion ruhákat, ám mindig olyan modelleket választ, melyekről ha nem tudnánk, nem mondanánk meg, hogy nem valamelyik dizájnermárkától valók...

Letícia spanyol királyné is azok közé a hírességek közé tartozik, akiknek nem derogál a luxusdarabok helyett olykor fast fashion ruhákat viselni. Legnagyobb kedvencei a spanyol márkák, így a Zara és a Mango, de látattuk már brit webáruházból rendelt kreációban is. Szerintünk ez a 10 legcsinosabb fast fashion ruhája.

A leárazott Zara

2019 januárjában már javában tartottak a szezonális leárazások, amikor Letícia először magára öltötte ezt az egyberuhának tűnő, pliszírozott overallt, amit addigra kedvezményes áron 3995 forintért árult a Zara. Pár hónappal később aztán az Iberdola Alapítványnál tett látogatásán ismét felvette a kreációt, ráadásul pontosan ugyanezzel a cipővel és táskával, mint januárban. Az aktualitásából így sem vesztett.

Másodszor is felvette

Másodszor is felvette (Fotó: Oscar Gonzalez/NurPhoto)

A kedvenc ASOS

Letícia az egyik kedvenc ruhája nem valamelyik luxusmárkától, hanem az ASOS webáruházból való. Ezt a 33 ezer forintos, halvány rózsaszín, hímzett, virágmintás midiruhát négyszer is viselte nyilvános eseményeken. Első alkalommal 2018 májusában láthattuk rajta, majd ugyanabban az évben két további alkalommal is felvette, így akkor is, amikor a spanyol királyi pár Hszi Csin-ping kínai elnökkel és feleségével, Peng Liyuannal találkozott. Legutóbb pedig 2019 októberében, a Mentális Egészség Napja alkalmából tartott madridi rendezvényre öltötte magára. 

A Mentális egészség napján

A Mentális egészség napján (Fotó: Europa Press Entertainment/Europa Press via Getty Images)

Audiencia Zarában

Letícia 2017 októberében audienciát tartott a Zarzuela Palotában, ahová felvette a tökéletes őszi szettet: egy midi szabású, virágmintás ruhát a Zarától, melyet bordó magassarkúval párosított. A modell a márka magyarországi boltjaiban is kapható volt akkoriban, 15.995 forintért.

Audiencia a Zarzuela palotában

Audiencia a Zarzuela palotában (Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images)

A lábvillantós Massimo Dutti

A spanyol király és neje a Salamancai Egyetem tudományos parkját látogatták meg 2019 szeptemberében. A királyné erre az eseményre a Zara egyik testvérmárkája, a Massimo Dutti akkori kollekciójából választott ruhát, melyet 90 euróért, azaz nagyjából 30 ezer forintért árultak és a vásárlók néhány óra alatt el is kapkodták a cég webáruházából. Letícia egy Marilyn Monroe-pillanatot is ajándékozott a nézelődőknek és a fotósoknak, ugyanis a szél fellibbentette a könnyű anyagú szoknyát. Semmi olyan nem került ugyanakkor közszemlére így sem, amit korábban  már ne mutatott volna meg önként, hiszen korábban a királyné miniruhában is megjelent már.

A Salmanca Egyetem ünnepségén

A Salamanci Egyetem tudományos parkjában (Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images)

Topshopban Londonban

Letícia királyné és VI. Fülöp spanyol király 2017-ben Nagy-Britanniában jártak hivatalos látogatáson. A vizit utolsó napján a királyné a legismertebb brit fast fashion márka, a Topshop egyik bézs színű szoknyáját viselte, mely 80 angol fontba, vagyis úgy 30 ezer forintba került. A holmit egy egyszerű, átlapolós, fehér blúzzal kombinálta. Borítéktáskáját a spanyol Suma Cruz márkától választotta.

A spanyol királyi pár 2017-es angliai látogatásán (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A spanyol királyi pár 2017-es angliai látogatásán (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Zara, luxusdarabokkal

Letícia királyné 2018 őszén Martin Scorsesét fogadta egy, a filmrendező tiszteletére rendezett eseményen, Oviedo városában. Az ünnepségen egy alig 9000 forintos Zara felsőt viselt, melyet azonban luxusdarabokkal, így egy Hugo Boss nadrággal, Prada cipővel, Valentino táskával kombinált.

Letícia királyné és Martin Scorsese

Letícia királyné és Martin Scorsese (Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images)

Argentínában is Zarában

2019 márciusában VI. Fülöp és Letícia Argentínába utaztak, a királyné pedig oda is vitt magával egy Zara szettet. A narancspiros, aszimmetrikus tunika és a hozzá illő nadrág együtt 31 ezer forintba került akkoriban. A fast fashion ruhákhoz  dizájnercipőt húzott, mégpedig egy nagyjából 100 ezer forint értékű Nina Ricci magassarkút.

Letícia királyné Argentínában

Letícia királyné Argentínában (Fotó: Fotonoticias/Getty Images)

Audiencia, ismét Zarában

Tavaly júliusban újabb audienciát tartottak a Zarzuela Palotában, ahol a királyné egy igazán sikkes, nyitott vállú tweedruhát viselt a Zarától, melyet a nyári leárazáson alig 8000 forintért lehetett megvenni. Ránézésre azonban ezt meg nem mondtuk volna róla.

2019. július 26-án a Zarzuela palotában

2019. július 26-án a Zarzuela Palotában (Fotó: Europa Press Entertainment/Europa Press via Getty Images)

Mallorcán Mangóban

2019 nyarán a spanyol királyi család Mallorcán vakációzott. A nyaralás egyik napján a királyné az anyósával és a lányaival sétálgatott Palma de Mallorca utcáin, ehhez pedig egy kényelmes, mégis elegáns, olívazöld Mango overallt kapott fel. A holmit akkoriban 17.995 forintért kínálta a fast fashion márka.

Letícia királyné Mallorcán

Vakáción Mallorcán (Fotó: Europa Press Entertainment/Europa Press via Getty Images)

Zara és szájmaszk

Pár napja a spanyol királyi pár és lányaik a Kanári-szigeteken tettek hivatalos körutat. Ennek egyik állomásán viselte letícia ezt a zöld alapon pöttyös, laza szabású nyári ruhát, mely a Zara idei, tavaszi-nyári kollekciójából való. A modellt 4995 forintra árazták le, ám az online áruházból mostanra már minden méretben elfogyott.

Letícia királyné Tenerifén, 2020. június 23-án

Letícia királyné Tenerifén, 2020. június 23-án (Fotó: Desiree Martin / AFP)

Így öltözteti a lányait Letícia

VI. Fülöp és Letícia két lánya, a 13 éves Zsófia hercegnő és a 14 éves trónörökös, Leonóra hercegnő sem mindennapi gardróbbal büszkélkedhet. Egyáltalán nem öltözködnek tipikus kiskamaszok módjára: általában letisztultan elegáns – olykor kissé koravén hatású – egyberuhákat illetve kosztümöket hordanak, a lazább darabok inkább csak nyaraláskor kerülnek elő. A királyné szívesen ad rájuk dizájnerdarabokat, például Chanelt, de ahogy saját magának, úgy lányainak is vásárol olykor fast fashion holmikat, főleg az Inditex márkáktól. Amikor a spanyol királyi család közösen jelenik meg, legtöbbször tökéletesen összehangolják az öltözékeiket, ám a két lány, bár korban közel állnak egymáshoz, soha nem visel hajszálra egyforma outfitet. Inkább a színekben, mintákban, stílusban mutatkozik meg a harmónia.

A spanyol királyi család júniusban
Megnézem
Összes kép (9)

Hírességek fast fashionben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top