Nadrág helyett hipszter bugyi – Ez az új divat a vörös szőnyegen

nlc | 2023. Március 27.
Egyre több híresség „felejt el” nadrágot felvenni, helyette bugyit vagy szimplán csak egy bodyt viselnek, és kész is van a komplett outfit.

A nadrágmentes trend az új kedvenc a hírességek körében, akik ezzel új magasságokba emelték a már jó ideje tomboló meztelenruha-stílust. A dolog lényege magától értetődő: nadrág helyett hipszter bugyit vesznek fel, vagy egy egyszerű bodyt – melyet a bátrabbak még egy átlátszó szoknyával sem takarnak el, és már meg is van a receptje a tökéletes lábvillantós szettnek. Mindegy, hogy az utcán, laza rohangálós outfit részeként, egy divathéten, vörös szőnyegen, vagy egyenesen az Oscaron, a nadrágmentes összeállítások gomba módjára szaporodnak. Az alábbi galériában megnézheted, mely sztárok szerettek bele a trendbe.

Bella Hadid

Tavaly szeptemberben Bella Hadid indította útjára ezt a trendet, ami akkor még tényleg úgy nézett ki, mintha a modell a nagy sietségben véletlenül nem vett volna fel nadrágot (Fotó: Jared Siskin/GC Images)

Kendall Jenner

Ezen csavart egyet a barátnője, Kendall Jenner, aki szintén a tavaly szeptemberi New York Fashion Weeken jelent meg nadrágtalanul - bugyiban: a hipszteralsó felé viszont áttetsző szoknyát húzott. (Fotó: Raymond Hall/GC Images)

Kylie Jenner

Nyilván Kylie sem maradhatott ki a sorból - a Jenner lány a testvérével egy időben, ám New York helyett Párizsban mutatta meg a maga verzióját. (Fotó: MEGA/GC Images)

Emma Corrin

Nem tudjuk, mi volt tavaly ősszel a levegőben (bár ez a nagy horderejű trendek ismérve), de a Jenner lányokkal és Bella Hadiddal egy időben, a Torontói Filmfesztiválon Emma Corrin sem vett fel nadrágot a bodyja felé, a My Policeman bemutatóján. (Fotó: Amy Sussman/Getty Images)

Jennifer Lopez

Miután a négy nő berobbantotta a stílust, Jennifer Lopez az idei Grammy-gálán új szintekre emelte - megcsinálta azt, amit Kendall Jenner szeretett volna. (Fotó: Phillip Faraone/Getty Images for The Recording Academy)

Maya Hawke

A Z-generációs ikon, Maya Hawke mindig képben van az aktuális divattal, amit a februári New York Fashion Weeken be is mutatott. (Fotó: Arnold Jerocki/GC Images)

Camila Mendes

Szintén ezen a divathéten láthattuk a Riverdale sztárját, Camila Mendest, aki véresen komolyan vette a „nadrág helyett fehérnemű” szabályt. Nem akarunk úgy hangozni, mint a saját anyánk, de hogy nem fázott abban az egy szál bőrkabátban?! (Fotó: Gilbert Carrasquillo/GC Images)

Julia Fox

Julia Fox az extrém szettek királynője. Persze, hogy ezt a stílust sem tudta átlagosan kipróbálni. (Fotó: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Ashley Graham

A nadrág nélküli trend megérkezett az Oscarra is, mégpedig Ashley Grahamnek köszönhetően! (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

via

Exit mobile version