nlc.hu
Trend

Átlátszó ruhák az Oscar-gála történelméből

Pucéran az Oscaron – Minden idők legrosszabb és legszebb átlátszó ruhái a gáláról

Az Oscar-gála mindig is az előkelőséget képviselte a kollektív tudatban...Aztán jöttek a következő sztárok, és áttetsző ruhákban léptek a vörös szőnyegre az eredmény pedig mindig az ízléses és a katasztrofális végletei között mozgott.
Halle Berry, Gwyneth Paltrow

Miután 2022-ben óriásit mentek a hiányos, áttetsző, esetleg hálós, amolyan „meztelen ruhák”, az idei díjátadó- és divathétszezonban szinte kötelező kiegészítője volt a vörös szőnyeges szetteknek egy-egy ruha alól kikandikáló testrész és/vagy bőrfelület. Persze mindennek megvan a maga helye és ideje, így az Oscar-gála például pont olyan, ahol a villantások és az átlátszó anyagok is csak ízléssel érvényesülnek. Ez mindig is így volt, a meztelen ruhák pedig nem 2023, de nem is 2022 találmányai: már amióta létezik vörös szőnyeges felvonulás, azóta borzolják a kedélyeket a bevállalós hírességek az ilyen outfitekkel. Néha abszolút beletalálnak abba az arany középútba, ami egyszerre elegáns és lehengerlően dögös, néha viszont durván át tudnak esni a ló túloldalára. Mindkét opcióra rengeteg esélyt adott az Oscar történelme – az alábbi galériában elhoztuk a két véglet képviselői közül a legemlékezetesebbeket.

Barbra Streisand
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top