nlc.hu
Trend

2022 legcikibb vörös szőnyeges ruhái

Az év 10 legcikibb ruhája a vörös szőnyegről

Íme a világsztárok legkínosabb ruhabakijai a 2022 legjelentősebb vörös szőnyeges eseményeiről!

A lenyűgöző divatpillanatok mellett az idei vörös szőnyeges események is bővelkedtek ruhabakikban. Mutatjuk a tíz – szerintünk – legnagyobb melléfogást a 2022-es gálákról.

Kristen Stewart

Kristen Stewart az Oscar-gálán

Kristen Stewart az Oscar-gálán (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Kristen Stewart a vörös szőnyeges ruhaválasztásaival előszeretettel szegi meg a dress code-ot, ami sok esetben rendben is van. Az Oscar-gála azonban olyan rangú és horderejű esemény, ahol ezt egész egyszerűen nem illik megtenni. Ráadásul a díjátadó ily módon való alulöltözése nem is volt különösebben eredeti megoldás.

Tayla Parx

Tayla Parx a Grammy-gálán

Tayla Parx a Grammy-gálán (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Tayla Parx amerikai énekesnő a Grammy-gála vörös szőnyegén vonult fel ebben a kreációban, mely leginkább úgy festett, mint egy vásári sárkányjelmez, a hozzá tartozó fejrész nélkül.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski a MET-gálán

Emily Ratajkowski a MET-gálán (Fotó: Gotham/Getty Images)

Az idei MET-gála dress code-ja a gilded glamour volt, mely az úgynevezett Gilded Age-re, vagyis az amerikai történelem nagyjából 1870-től 1900-ig tartó, aranykorként emlegetett időszakára utalt. Mit sem törődött azonban ezzel Emily Ratajkowski, aki egy olyan szettben jelent meg a rendezvényen, mintha rászakadt volna az isztambuli nagybazár. 

Kylie Jenner

Kylie Jenner a MET-gálán

Kylie Jenner a MET-gálán (Fotó: Gotham/Getty Images)

Az égegyadta világon semmi köze nem volt a dress code-hoz Kylie Jenner MET-gálás outfitjének sem. A celeb ugyanis valamilyen egészen érthetetlen oknál fogva rapper menyasszonynak öltözött az eseményre.

Lizzo

Lizzo az MTV VMA gálán

Lizzo az MTV VMA gálán (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for MTV/Paramount Global)

Lizzótól megszoktuk, hogy fellépésein, illetve a vörös szőnyegen egyaránt csak és kizárólag statement darabokat visel és nem tett másként az idei MTV VMA gálán sem. Ám ez a kékesfekete Jean Paul Gaultier outfit a legkevésbé sem volt szerencsés választás, hiszen úgy hatott, mintha egy önálló életre kelt, gigantikus kukazsák kebelezné be éppen az énekesnőt. 

Katy Perry

Katy Perry a CMA díjátadón

Katy Perry a CMA díjátadón (Fotó: Jason Kempin/Getty Images)

Katy Perry a Country Music Association 2022-es díjátadóján vonult fel ebben a farmer fűzőből és gigamasnival megküldött, bő szárú farmernadrágból álló denim-on-denim szettben, mellyel hitelesen idézte meg minden idők egyik legemlékezetesebb vörös szőnyeges divatkatasztrófáját: Britney Spears és Justin Timberlake tetőtől talpig farmeres összeöltözéseét a 2001-es American Music Awards gáláról. 

Gayle

Gayle az MTV Europe Music Awards gálán

Gayle az MTV Europe Music Awards gálán ( Fotó: Ian West/PA Images via Getty Images)

Az MTV European Music Awards gála bővelkedett divatbakikban, azonban akinek kétségkívül a legborzasztóbban sikerült felöltöznie az eseményre, az az amerikai énekesnő, Gayle volt. A megcélzott koncepció szemmel láthatólag a gót stílus volt, ám ami lett belőle, az nem más, mint szimpla, pusztító igénytelenség.

Bebe Rexha

Bebe Rexha az American Music Awards gálán

Bebe Rexha az American Music Awards gálán (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Bebe Rexha az American Music Awards gálára választotta ezt a kilométernyi vörös tüllből felhalmozott kreációt, melyet még, biztos, ami biztos, egy tűsarkú combcsizmával is megküldött. Összességében véve pedig úgy nézett ki benne, mint egy felrobbant Jessica Rabbit.

Katie Holmes

Katie Holmes az iHeartRadio karácsonyi gáláján (Fotó: Dave Kotinsky/Getty Images for iHeartRadio)

Katie Holmes az iHeartRadio karácsonyi gáláján (Fotó: Dave Kotinsky/Getty Images for iHeartRadio)

Katie Holmesról tudjuk, hogy az egyszerű öltzködés híve, ami a hétköznapokban kimondottan szimpatikus tulajdonság egy sztártól. A színésznő azonban iHeartRadio karácsonyi gálájára sem volt hajlandó kiöltözni. Ez az Y2K-ihletésű összeállítás ráadásul nem csupán semmitmondó, de még előnytelen is volt a számára.

Sarah Hyland

Sarah Hyland a People's Choice Awardson

Sarah Hyland a People’s Choice Awardson (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Sarah Hyland People’s Choice Awardson próbált meg szexizni ebben a fodros Vera Wang kreációban. Összhatásában azonban olyan volt a megjelenése, mintha a ruha egy része már leszakadt volna róla. Vagy eleve rá sem varrták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top