nlc.hu
Trend

A legszebb vörös szőnyeges ruhák 2021

2021 leg-leg-leg ruhái a vörös szőnyegről

Anya Taylor-Joy sikkes tojásrántottaként, Katalin hercegné Bond-lányként, Billie Eilish Marilyn Monroe-ként... Íme a 2021-es év legpazarabb ruhakölteményei a vörös szőnyegről!

Regina King

Regina King az Oscar-gálán viselte ezt a jégkék, szárnyas ujjú, selyem estélyit a Louis Vuitton divatháztól. A műalkotásnak is beillő ruha 140 óra munkával, 80 méternyi varrással, 62 000 flitterrel, 3900 halványan csillogó és 4500 sötétebb tónusú Swarovski-kristály felhasználásával készült a divatház műhelyében. Egyetlen másodpercért, egyetlen öltésért, egyetlen flitterért és egyetlen kristályért sem volt azonban kár: a kreáció nem csupán a díjátadó, de az egész év egyik leglenyűgözőbb vörös szőnyeges öltözéke lett.

Regina King

Regina King (Fotó: Getty Images)REGINA KING

Bella Hadid

Bella Hadid a cannes-i filmfesztiválon, a Tre piani című olasz filmdráma díszbemutatóján jelent meg ebben a Schiaparelli haute couture estélyiben, mely gyakorlatilag újraértelmezte a mélyen dekoltált ruha fogalmát. A modell, aki a vörös szőnyegen nagy előszeretettel visel pucérruhákat, ezúttal rafináltabbra vette a figurát és mint a mesében az okos lány, hozott, pontosabban mutatott is, meg nem is. Az egyébként teljesen zárt estélyi ruha mélyebbnél is mélyebb dekoltázst kapott, Hadid kebleit azonban egy tüdőt formázó, aranyozott, strasszokkal díszített nyaklánc takarta el. 

Bella Hadid

Bella Hadid (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Helen Mirren

Helen Mirren a Madres Paralelas című spanyol film premierjén lépett a velencei filmfesztivál vörös szőnyegére ebben a  halvány türkiz, flitteres Dolce & Gabbana estélyiben és a hozzá illó hajpántban. A szett kiválóan passzolt hűvös bőrszínéhez és hófehér tincseihez, a 76 éves színésznő szinte látomásszerű látványt nyújtott. 

Helen Mirren (Fotó: Stefania D'Alessandro/Getty Images)

Helen Mirren (Fotó: Stefania D’Alessandro/Getty Images)

Billie Eilish

A 19 éves Billie Eilish ezidáig szinte kizárólag nadrágos és/vagy oversize szettekben mutatkozott a legelegánsabb vörös szőnyeges eseményeken is, az idei MET-gálán azonban tőle teljesen váratlan külsővel jelent meg: A légiesen glamúros, barackrózsaszín Oscar de la Renta estélyiben úgy festett, akár egy életnagyságú életnagyságú Marilyn Monroe Barbie. Zseniális ötlet, hibátlan kivitelezés.

Billie Eilish

Billie Eilish (Fotó: Taylor Hill/WireImage)

Anya Taylor-Joy

A Dior tervezői Anya Taylor-Joy öltözéke esetében mesteri módon egyesítették a klasszikus hollywoodi glamúrt egy tojásétel szín- és formavilágával. Mindehhez persze Az vezércsel sztárja is kellett, aki úgy tudta viselni a szettet, hogy világ valaha volt legsikkesebb tojásrántottának öltözve megnyerte a 2021-es Emmy-gála ruhaversenyét. Mi több, az összeállítás szerintük az egész év egyik legkiemelkedőbb vörös szőnyeges outfitje volt.

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy (Fotó: Rich Fury/Getty Images)

Katalin hercegené

A brit királyi család több tagja, köztük Katalin hercegné is részt vett szeptemberben az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni londoni premierjén. A hercegné egy Bond-lányokat is megszégyenítő, pazar, arany flitteres Jenny Packham kreációban érkezett az eseményre. A szett a valaha volt talán legfeltűnőbb, sok szempontból legmerészebb öltözéke volt. És milyen jól tette, hogy bevállalta!

Katalin hercegné

Katalin hercegné (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Lady Gaga

Lady Gaga A Gucci ház londoni díszbemutatóján jelent meg ebben a lenyűgözően drámai szettben, melyet természetesen a Gucci tervezői álmodtak meg a számára. Az áttetsző lila leplekből álló, csípőig sliccelt ruhát fekete kesztyűvel és combfixszel, illetve toronymagas platformcsizmával kombinálta, amitől a szett egyszerre volt kacér, provokatív és lefegyverzően elegáns. Vagyis tűpontosan lady gagás.

Lady Gaga

Lady Gaga (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Carrie-Anne Moss

Az Oscar de la Renta divatház tervezői, Laura Kim és Fernando Garcia a Mátrix fekete-zöld digitális esőjét fogalmazták estélyi ruhába Carrie-Ann Moss számára. Trinity megformálója a Mátrix: Feltámadások december 18-i, San Franciscó-i premierjén viselte a kreációt, mely szintén erre a listára kívánkozott.

Carrie-Anne Moss

Carrie-Anne Moss (Fotó: Miikka Skaffari/FilmMagic)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top