nlc.hu
Trend

Farmer szettek a vörös szőnyegen

Talpig farmerben a vörös szőnyegre? Ezek a sztárok bevállalták

A most következő hírességek úgy gondolták, a farmer farmerral trend nagyon is kompatibilis a vörös szőnyeggel. És nem is mindannyian tévedtek benne.

Britney Spears és Justin Timberlake összeöltözése a 2001-es Amercican Music Awards gáláról abszolút megérdemelten vonult be minden idők egyik legemlékezetesebb vörös szőnyeges divatkatasztrófájaként az iparág történelmébe, mégpedig összeöltözött pár és farmer farmerral kategóriákban egyaránt.

Britney Spears and Justin Timberlake a 2001-es American Music Awardson

Britney Spears and Justin Timberlake a 2001-es American Music Awardson (Fotó: Frank Trapper/Corbis via Getty Images)

A denim-on-denim, vagyis a tetőtől talpig farmer cuccokba öltözés trendje a divat körforgásának jelenlegi állása szerint aktuális és bizonyos szabályok betartásával stílusosan is viselhető. Azonban vörös szőnyeges öltözékként a teljes farmeres szett már jócskán megosztó. Ennek ellenére időről időre akadnak olyan hírességek, akik bevállalják. 

Katy Perry a 2022-es CMA Awardson

Katy Perry a 2022-es CMA Awardson (Fotó: Jason Kempin/Getty Images)

Legutóbb péládul Katy Perry a Country Music Association 2022-es díjátadóján jelent meg ebben a farmer fűzőből és gigamasnival megküldött, bő szárú farmernadrágból álló outfitben, melyet a londoni Marques’ Almeida divatmárkától választott. Az öltözéket talán abból kiindulva lehet leginkább a helyén értelmezni, hogy egy country zenei díjátadóról volt szó, mely műfaj külsőségeitől kétségkívül elválaszthatatlan a farmer. Még ha nem is feltétlenül ilyen intenzitással.

Riff Raff és Katy Perry a 2014-es MTV Video Music Awardson

Riff Raff és Katy Perry a 2014-es MTV Video Music Awardson (Fotó: Jason Merritt/Getty Images for MTV)

Az énekesnő azonban nem először öltött magára ilyen típusú outfitet. A 2014-es MTV Video Music Awards gálán ő és akkori partnere, a rapper Riff Raff egyértelműen megidézték Britney és Timberlake 13 évvel korábbi összeöltözését, csak épp jó néhány maréknyi szegeccsel felturbózva. Mert annál, ha tetőtől talpig farmerbe borulsz, kétségkívül csak az üt nagyobbat, ha a pároddal közösen teszed ezt.

Adam Selman és Imaan Hammam a 2017-es CFDA Fashion Awardson

Adam Selman és Imaan Hammam a 2017-es CFDA Fashion Awardson (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

A legkevésbé sem lehetetlen azonban mindezt ízlésesen kivitelezni. Ezt bizonyította be Imaan Hammam holland modell és Adam Selman divattervező párosa, akik 2017-es CFDA Fashion Awardson jelentek meg a fenti képen látható, összehangolt outfitekben. Esetükben a siker azon múlt, hogy a két öltözék egyrészt nem egyforma színárnyalatú, másrészt bár nem teljesen, de mértékletesen és szépen díszített darabokat választottak, a páros női tagjának felsőrésze is zárt, az összegészben pedig nem érződik semmifére erőlködés.

Jodie Turner-Smith a Bones And Allpremierjén a 2022-es velencei filmfesztiválon

Jodie Turner-Smith a Bones And All premierjén a 2022-es Velencei Filmfesztiválon (Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

És hogy készülhet-e lenyűgöző estélyi ruha farmer anyagból? Nos, ezt a kérdést az a pazar kreáció válaszolja meg helyettünk, melyet Jodie Turner-Smith viselt a Bones And All című film premierjén idei Velencei Filmfesztiválon. A sellő fazonú farmer estélyit a Balmain divatház műhelyében alkották meg a brit színésznő számára, direkt erre az alkalomra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top