nlc.hu
Trend

Az MTV EMA 2022 leg-leg-leg ruhái

Az aligruhák éjszakája – MTV EMA 2022

A MTV EMA 2022-es díjátadó gáláján azok a résztvevők testesítették meg a visszafogottságot, akik egyáltalán nem villantottak sem alsóneműt, sem pedig bimbótapaszt. Aligruha-mustra a vörös szőnyegről.

A németországi Düsseldorfban rendezték meg vasárnap az MTV Europe Music Awards idei gáláját. Bár a díjra egy sor A-listás világsztárt jelöltek, közülük csak meglehetősen kevesen jelentek meg személyesen az eseményen. A helyi hírességekkel kiegészült vendégsereg viszont annál inkább kimaxolta a tévécsatorna díjátadóinak mindenkori hallgatólagos dress code-ját: a pőreséget.

Taylor Smith

Taylor Swift (Fotó: Daniele Venturelli )

A fekete bodyból és kristályokkal kirakott hálóból álló öltözékben Taylor Swift volt az est egyik legelegánsabban öltözött híressége. A kreációt David Koma brit divattervező 2019-es tavaszi kollekciójából választotta és tökéletesen illett is abba a koncepcióba, melynek jegyében az énekesnő a Look What You Made Me Do, illetve a Bejeweled című dalaihoz kapcsolódóan rendszeresen visel kristályokkal bőségesen díszített outfiteket.

Rita Ora és Taika Waititi

Rita Ora és Taika Waititi (Fotó: Sven Hoogerhuis/BSR Agency/Getty Images)

A gála házigazdái ezúttal Rita Ora és férje, Taika Waititi voltak. Az énekesnő egy virágos csipkeruhában érkezett meg a vörös szőnyegre. A ruha alá sikerült megfelelő árnyalatú és tónusú bimbótapaszt ragasztanija, míg a alsóneműjét szinte teljesen takarta a virág és a dupla szoknyarész, mindennek eredményeképp pedig az ő öltözéke is a szofisztikáltabbak közé tartozott. 

Maya Jama

Maya Jama (Fotó: Henning Kaiser/picture alliance via Getty Images)

Maya Jama brit médiaszemélyiség és DJ a testszínű bodyra vett, hosszában csíkos, áttetsző estélyijében szintén az esemény legjobban öltözött résztvevői között említhető.

Elif Demirezer

Elif Demirezer (Fotó: Kate Green/Getty Images for MTV)

Elif Demirezer török-német dalszerző-énekesnő fűzős-uszályos szettje szintén nem sokat takart, viszont amit feltétlenül muszáj volt, azt mégis tűpontosan elfedte. 

Marnie Simpson és Chloe Ferry

Marnie Simpson és Chloe Ferry (Fotó: Ian West/PA Images via Getty Images)

A MTV Geordie Shore című valóságshow-ját Marnie Simpson és Chloe Ferry képviselték a gálán. Míg Simpson egy eléggé közhelyes csipke minit viselt, addig Ferry ruhája mintha a fekete, wishes koppintása lett volna Marilyn Monroe 1962-es, ikonikus pucérruhájának, melyben Kim Kardashian parádézott az idei MET-gálán.

Leonie Hanne

Leonie Hanne (Fotó: Daniele Venturelli )

Leonie Hanne öltözéke valahol félúton volt egy megfáradt tollseprű és egy viharvert paradicsommadár között, ám nagyságrendekkel kevésbé lett volna melléfogás, ha a német influencer a plasztikfényű, olcsó hatású bimbótapaszok helyett például egy nude színű bodyt vesz fel alá.

Becca Dudley (Fotó: Kate Green/Getty Images for MTV)

Becca Dudley (Fotó: Kate Green/Getty Images for MTV)

Becca Dudley brit DJ és médiaszemélyiség nem különösebben erőltette meg magát a ruhaválasztáskor, arra azonban minimum odafigyelhetett volna, hogy a testre simuló overálhoz vagy a minta vonala alá illeszkedő, vagy pedig testszínű bugyit húzzon.

Gayle (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Gayle (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Az amerikai énekesnő Gayle szemmel láthatólag gót stílusban próbált meg felöltözni, ám ezt az explicit, pusztító igénytelenséget joggal kéri ki magának minden gót. 

Akik nem villantottak bugyit

Leomie Anderson

Leomie Anderson (Fotó: Daniele Venturelli )

A fűző, lakkbőr mini, operakesztyű, kilónyi strassz és platformcipő kombinációja elméletben nem tűnik kifejezetten mértékletesnek, ám Leomie Anderson brit modell ebben az összeállításban mégis azon kevesek közé tartozott a gálán, akik nem villantottak alsóneműt.

Ava Max

Ava Max (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Ava Max bársony melltartóból és fémkarikákba kapaszkodó, buggyos anyagdarabból álló öltözéke is igazán szolidnak, szinte már konzervatívnak hatott ebben a közegben. 

Victoria Swarovski

Victoria Swarovski (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Az osztrák énekesnő és kristálybirodalom-örökösnő Victoria Swarovski combtőig sliccelt, pezsgőszínű láncruhában fogta vissza magát, megidézve egyszersmind a 21. születésnapját ünneplő Paris Hiltont is 2002-ből.

Bebe Rexha

Bebe Rexha (Fotó: Ian West/PA Images via Getty Images)

A legkevesebb bőrfelület azonban kétségkívül Bebe Rexha testén maradt fedetlenül, akinek konkrétan csak a feje látszott ki ebből az absztrakt, levél formájú panellel felturbózott bársony overálból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top