nlc.hu
Trend

Az MTV EMA 2021 leg-leg-leg ruhái

Lakkbőr, flitter és a mindent legyőző szeretet – Az MTV EMA 2021 leg-leg-leg ruhái

Ki tollban, ki bugyi nélkül, ki szivárványos palástban. Így vonultak a sztárok a budapesti MTV EMA gála vörös szőnyegén.

Budapesten, a Papp László Sportarénában rendezték meg vasárnap este az MTV European Music Awards díjátadót. Az eseményen néhány világsztár is tiszteletét tette, Magyarország miniszterelnökének pedig üzenete érkezett. Íme a gála leg-leg-leg ruhái!

Egyik ruhából a másikba

Az est háziasszonya Saweetie amerikai rapper volt, aki minden egyes megjelenése előtt átöltözött, szettjeivel megidézve olyan hírességeket is, akik nem voltak jelen az eseményen… Kattints a galériára az öltözékekért!

Saweetie
Megnézem
Összes kép (7)

Tollseprű sikk

Rita Ora

Rita Ora (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Rita Orát nem lehet azzal vádolni, hogy különösebben túlpörögte volna a ruhaválasztást, ugyanakkor azzal sem, hogy alulöltözte volna az eseményt. Sikkes tollseprűnek öltözni, bár nem különösebben fantáziadús dolog, de kétségkívül még mindig ér a vörös szőnyegen.

Winnie Harlow

Winnie Harlow (Fotó: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage )

Hasonlóképp gondolkodott Winnie Harlow szupermodell stylistja is. A csillámkígyós szoknya és a fél pár combfix-szandál kombó azonban jobban érvényesült volna egy egyszerűbb – például a szoknya anyagából készült – felsőrésszel.

Csípőig sliccelve

Cecilia Rodriguez

Cecilia Rodriguez (Fotó: Sven Hoogerhuis/BSR Agency/Getty Images)

Az alsónemű hiányára utaló, csípőig vagy akár azon túl sliccelt ruhák viselésének jelentős hagyományai vannak az MTV díjátadó gáláin. Cecilia Rodriguez brazil modell egy jobbfajta medencés buli hangulatát csempészte be öltözékével a nagy, magyar, novemberi éjszakába.

Kim Petras

Kim Petras (Fotó: John Phillips-Pool/Getty Images for MTV)

A világ első számú transznemű popsztárja, Kim Petras prezentálta, hogyan is fest a Spinédzserek ikonikus sárga kosztümje, a grunge stílusjegyeire lefordítva, így 2021-ben.

Öltönyvariációk

Yungblud

Yungblud (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Yungblud öltözéke a bizonyíték arra, hogy fekete-fehér öltönyös szettek terén is lehet még eredetit mutatni. Már, ha megküldjük az összeállítást némi leopárdmintával, lakkbőrrel és néhány tucat biztosítótűvel.

Ed Sheeran

Ed Sheeran (Fotó: John Phillips/Getty Images for MTV)

Ed Sheeran öltönye viszont mintha valamilyen mosási balesetnek esett volna áldozatul, amiből azonban nem hogy rosszul, sokkal inkább jól keveredett ki.

Barokk és glamúr

Griff

Griff (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage )

Az angol énekes és dalszerző Griff szettje a kilencvenes évek stílusát ötvözte a barokk esztétikájával. Ez is egyfajta bravúr.

Måneskin

Måneskin (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Az idei Euróvíziós Dalvesztivál győztese, az olasz Måneskin zenekar a kortárs glamrock egyik legjelesebb képviselője – zenéjében és a tagok megjelenését illetően egyaránt. Ebbe a stílusba pedig lazán belefér az énekes, Damiano David testén látható lakkbőr combcsizma, harisnyatartó  és a szegecses férfitanga is, még mielőtt bárki is meglepődne rajta.

Üzenete érkezett

Riccardo Simonetti

Fotó: Sven Hoogerhuis/BSR Agency/Getty Images

Nyáron, a magyar homofóbtörvény elfogadását követően az MTV EMA szervezői fontolgatták, hogy mégsem hazánkban rendezik meg az idei gálát, végül azonban úgy döntöttek, az esemény legyen inkább direkt az LMBTQ-jogokért való kiállás ünnepe. Több vendég is ennek jegyében választotta meg az öltözékét: így tett többek között Riccardo Simonetti német művész és LGBTQ-aktivista is, akinek pazar, flitteres, szivárványos palástja láttán vélhetőleg még a szivárványzászló tervezője, a néhai Gilbert Baker is elégedetten csettintett volna.

Jeetendr Sehdev

Jeetendr Sehdev (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Jeetendr Sehdev brit marketingszakember, író és influencer ugyanezen ügy kapcsán, vörös bársonyöltönye hátulján pedig egyenesen a magyar miniszterelnöknek üzent: „Orbán, a szeretet győz!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top