Shine

Frottírtól a flitterig – az MTV EMA gála leg-leg-leg ruhái

Hétfőre virradó éjszaka tartották londonban az MTV zenecsatorna Europe Music Awards gáláját. A hírességek nem nagyon erőltették meg magukat a

Hétfőre virradó éjszaka tartották Londonban az MTV zenecsatorna Europe Music Awards gáláját. A hírességek nem nagyon erőltették meg magukat a ruhaválasztást illetően…

Köntösben

(Getty/Venturelli/WireImage)

Az esemény voltaképpen egyik legkreatívabb öltözékét Rita Ora viselte, aki fehér frottír köntösben és törölközöben érkezett a vörös szőnyegre. A gála háziasszonyaként többször is átöltözött az est folyamán. De minek?!

(Getty/Venturelli/WireImage)

Köntösszerű öltözékben jelent meg Lana Del Rey is, bár ő forttír helyett ezt a klasszikus hollywoodi stílust idéző, virágmintás darabot választotta.

Az est összeöltözői

(Getty/Venturelli/WireImage)

Hailey Baldwin túl sok divatkockázatot nem vállalt, amikor testre simuló, flitteres, fekete minit húzott a gálára. Ruhája egy random fast fashion márka ünnepi kollekciójában is simán a dögunalmas darabok közé tartozna.

(Andreas Rentz/Getty Images for MTV)

Natalie Dormer, a Trónok harca Margaery Tyrellje szintén a csillogó, fekete minire tette le voksát. Bár az ő öltözékéhez hasonlót is össze lehetne rakni szinte bármely fast fashion márka darabjaiból, viszont 2 helyett talán 10 teljes percig is válogatni kellene hozzá a boltban.

Dekoltázsverseny

(Andreas Rentz/Getty Images for MTV)

Ella Eyre brit énekesnő kivillanó melltartóval pakolta ki amije van…

(Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images)

Amerikai kolléganője, Madison Beer pedig felpolcolta…

(Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images)

Az idei MTV EMA dekoltázsversenyét azonban mégis Demi Lovato nyerte, melltartó és polc nélkül. A műhajversenyt szintén.

A gála Kim Kardashianja

( Getty/Venturelli/WireImage )

Bár Kim Kardashian nem volt jelen a gálán, Charlotte Crosby brit realitysztár azért megidézte a stílusát ebben a melltől térdig cuppanós, testszínű ruhában.

A leggálásabb

(Getty/Venturelli/WireImage)

Camila Cabello amerikai énekesnő már-már túlöltözte az eseményt. Az átsejlő melltartóval és bugyival azonban mégiscsak utalt arra, hogy hová is öltözött fel.

Akik ráéreztek

(Getty/Venturelli/WireImage)

Pixie Lott angol dalszerző-énekesnő nadrágos-derékfodros szettje tűpontosan betalált. Ehhez persze rávarrt szívecske és a bohém fejdísz is kellett.

(Getty)

Hibátlan választás volt Vicky Pattison brit valóságshow-celeb ezüst ruhája is, mely Pixie Lott öltözékével holtversenyben nyerte az MTV EMA idei ruhaversenyét.

Akik rátettek pár lapáttal

(Getty)

A gála legextrémebb szettjét Petite Meller francia énekesnő prezentálta. Tőle azonban ez mégsem fura, ugyanis eleve a bizarr-excentrikus öltözködési stílust képviseli. Arca egyharmadát fedő, hangsúlyos pirosítóje pedig a védjegyének számít.

(Getty/Venturelli/WireImage)

Jared Leto pedig… nos… ő Jared Leto.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top