nlc.hu
Sztárok

Kisó, Király Linda és Steiner Kristóf is szerepet kapott az MTV EMA-n

Kisó, Király Linda és Steiner Kristóf közös csapatba került

Három bejelentéssel lettünk gazdagabbak az elmúlt órákban. Meglepő szerepben lesz látható Király Linda, Kisó és Steiner Kristóf.

Hétvégén Budapesten rendezik meg a 2021-es MTV EMA díjátadót, ami miatt még Ed Sheeran is Budapestre látogat, valamint az MTV World Stage nagyszabású koncertet is. A programokban pedig három magyar hírességnek is fontos szerep jut.

A szombati World Stage bulin olyan világsztárok lépnek színpadra a Hősök terén, mint a One Republic, Aza Hriah és Dj Joel Corry, de a hangulatért Steiner Kristóf is felel majd, aki egy nappal később, a vasárnapi díjátadón már a fellépők, díjazottak páholyából jelentkezik különleges Insta story-kkal. „MTV generációs kölyökként, műsorvezetőként, a csatorna PRIDE kamionjának DJ-jeként, AIDS prevenciós kampányuk arcaként, vegán és LMBTQ workshopjaik előadójaként is meghat barátságunk, melynek köszönhetem, hogy Madonna vendége voltam a zárt körű vetítésen, ahol bemutatta új érája első klipjét. Együtt álmokat valósítottunk meg – most rád van szükség! Folytathassuk a világ gyógyítását a zene, a közösség erejével: az MTV EMA Hungary 2021 elhívatottan támogatja az LMBT emberek jogait, és bármely diszkrimináció áldozatait! Velünk vagy?” – írta ki posztjában Steiner.

Nemcsak az ő régi vágya teljesen ezzel a felkéréssel, hanem Király Lindáé is. A sokáig Amerikában élő énekesnő lesz az MTV EMA idei egyik narrátora vasárnap. „El sem hiszem! Gyerekkori álmom, hogy részt vegyek az MTV EMA-n. Bár nem úgy képzeltem el, hogy fél kézzel fogom csinálni. Már nagyon várom a rendezvényt, remélem, ti is szurkoltok a hazai jelölteknek és figyelemmel kíséritek a díjátadót személyesen vagy online” – írta Király Linda, aki néhány napja eltörte a kezét, de bizonyára pazar ruhát fog viselni a gipsz ellenére is. És lássuk be, ha valakinek, akkor neki nem lesz gondja az angollal. 

Király Linda és Steiner Kristóf mellett Kisó is ott lesz a nagyszabású rendezvényen. Természetesen ő sem maradt ki az örömposztolásból. „Néhány hete felhívtak, hogy felmerült a nevem az MTV EMA kapcsán.  Azt hittem, hogy rosszul hallok. Ha azt mondom, hogy hirtelen tényleg azt sem tudtam, fiú vagyok-e, vagy lány, akkor nem túlzok: átfutott az agyamon az is, hogy vajon melyik dalom kapcsán kerültem szóba… 🙂 Aztán, amikor azt kérték, hogy küldjek magamról egy bemutatkozó anyagot, realizáltam, hogy ez mégsem kandi kamera lesz. Számtalan élő műsort tudhatok magam mögött, háromszor képviseltem hazánkat Londonban a Brit Awards gálán, mégis hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem volt bennem izgalom a London-Budapest telefonkonferencia előtt. És, bár a videóhívásnál úgy búcsúztak el tőlem, hogy alig várják, hogy november 13-án személyesen találkozzunk, addig nem hittem el, hogy ez a valóság, amíg nem kezdtük el a részleteket írásban egyeztetni. Örömmel osztom meg veletek, hogy a vasárnapi MTV Europe Music Awards gálán »red carpet caller« és »warm up«-er leszek. Magyarul: a vörös szőnyegen köszöntöm a hírességeket, illetve a show előtt és alatt (például a reklámszünetekben) én leszek színpadon” – újságolta el boldogságot Kisó, aki nyáron sikeresen lefogyott 17  kilót.

Így zárásképpen, ki emlékszik még arra, amikor Kisó és Steiner Kristóf a 2007-es VIVA gálán David és Victoria Beckhamnek öltözött?

Steiner Kristóf és Kisó

Steiner Kristóf és Kisó 2007-ben (Fotó: SMAG)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top