Sztárok

Meglepetésekkel és sztárfellépőkkel készül a 2021-es MTV EMA (x)

A világsztárokat felvonultató zeneünnepen idén Kim Petras, Maluma és Måneskin is fellép majd.

A Papp László Budapest Sportarénában november 14-én megrendezendő MTV EMA élő show egy világszerte minden közönségnek szóló, igazi globális zeneünnep lesz, igazi világsztárok fellépésével. Az idén Budapestről közvetített műsor házigazdája a fiatal rapper és színésznő, Saweetie lesz, de Maluma, Måneskin és Kim Petras is fellép a díjátadón, a rajongók legnagyobb örömére.

Az MTV nemrég jelentette be, hogy a nagyszabású esemény házigazdája nem más lesz, mint Saweetie, aki az est folyamán a „Best Friend” és a „Back To The Streets” című dalait is előadja majd hamarosan megjelenő albumáról, a „Pretty Bitch Music”-ról. A hatalmas népszerűségnek örvendő sztár abba is beavatta rajongóit, hogy számos meglepetéssel készül a show-ra. A fiatal rapper idén a „Legjobb új” kategóriában nem kisebb nevekkel száll szembe a díjért, mint Giveon, Olivia Rodrigo, Rauw Alejandro, Griff és The Kid LAROI.

A világhírű előadók sorát Maluma folytatja, aki sikeres amerikai Papi Juancho 2021-es turnéja után már másodszor tér vissza az EMA színpadára, idén a „Legjobb latin” és a „Legjobb Lat Am-Central Act” kategóriákban jelölték. Az este folyamán az őrületes energiákat megmozgató olasz rock szenzáció, Måneskin is fellép majd. A banda, melynek legújabb kislemeze, a „MAMMAMIA” nemrég debütált, most a „Legjobb Rock” és a „Legjobb Csapat” kategóriákban kapott jelölést. Kim Petras szintén idén debütál az EMA-n. A nemzetközi popsztár a közelmúltban adott elő egy fantasztikus feldolgozást legújabb kislemezéről, a „Future Starts Now”-ról a VMA elő show-jában. A szupersztárok és a meglepetések sorának még nincs vége: a 2021-es MTV EMA show további fellépőit az MTV a közeljövőben jelenti be. 

Meglepetésekkel és sztárfellépőkkel készül a 2021-es MTV EMA (x)

A műsort a magyarországi Papp László Budapest Sportarénában rendezik, és november 14-én, vasárnap, közép-európai idő szerint 21:00 órakor az MTV globális hálózatán keresztül közel 180 országban közvetítik élőben. A hivatalos MTV vörös szőnyeget a Zalando segítségével mutatják be. 

A szavazás már elindult az mtvema.com oldalon és november 10-én 23:59 óráig tart.

Meglepetésekkel és sztárfellépőkkel készül a 2021-es MTV EMA (x)

A rajongók mindenről értesülhetnek az EMA-val kapcsolatban, ha követik a show-t az Instagramon, Snapchaten, Twitteren és Facebookon, illetve bekapcsolódhatnak a társalgásba a közösségi média csatornákon az #MTVEMA hashtaggel. 

 

SOCIAL MEDIA TAG-EK: #MTVEMA @MTVEMA  

Nov 14 – 20:00 EMA PRE-SHOW Live

Nov 14 – 21:00 EMA Main Show Live

Nov 14- 23:00 EMA Main Show ismétlés

Nov 15 – 09:10 EMA Main Show

Nov 15 – 23:00 EMA Main Show

 

MTV EMA

az MTV műsorán élőben november 14-én 20:00-tól, ismétlés 23:00-től. Live stream: mtvema.com

További ismétlések: november 15-én 09:10 és 23:00 órától.

A díjátadó a Comedy Central és Paramount Network csatornákon is élőben követhető.

A 2021-ES MTV EMA-RŐL: 

A 2021-es MTV EMA november 14-én lesz látható világszerte, annak ünnepléseként, hogy „A zene mindenkié”.Az MTV EMA minden évben az egyik legnagyobb zenei díjátadó show, amely a legmenőbb zenészeket ünnepli a világ minden tájáról és egyedülálló multiplatform élményt nyújt a rajongóknak az MTV globális hálózatán keresztül csaknem 180 országban. Kövesd az @MTVEMA-t a Facebookon, Twitteren, TikTokon és Instagramon, és kapcsolódj be a társalgásba az #MTVEMA hashtaggel. A rendezvény főproducere Bruce Gillmer és Richard Godfrey, producerei pedig Debbie Phillips és Chloe Mason. 

 

SAJTÓKAPCSOLAT: 

Kovács Tamás: kovacs.tamas@redlemon.hu

06205018387

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top