Kocsis Tibor és párja megnyitották első szalonjukat

T. D. | 2023. Július 11.
Sosem tétlenkednek.

Kocsis Tibort 2011-ben ismerte meg a hazai közönség, amikor megnyerte az X-Faktor második szériáját, de csak egy éve, hogy felvállalta, egy férfival él szerelemben. Azóta gyakran mesél, milyen az élet párjával, Lacival, a kalandjaikról és terveikről. Tavaly például szívesen avatta be rajongóit, hogy közös lakást vettek kedvesével, amit a saját kezükkel újítottak fel

Fotó: Instagram

Miután végeztek a álomotthonuk felújításával, egy újabb kemény feladatba vágták a fejszéjüket, amiről most Instagramon számolt be az énekes. 

„Lacival fodrászszalont nyitottunk! Egy igazi szalont, sajátot, szépet, kedveset, profit. Mindenkinek, aki tudja, hogy Laci az egyik legjobb fodrász a városban, és azoknak is, akik még nem. Igen, elfogult vagyok. De attól még így van! Ahogy a fentiekből kiderült, én nem váltottam szakmát, maradok az éneklésnél, de ebben az üzletben nekem is benne van a szívem és a lelkem. Mert ez a kettőnk közös vállalkozása és mindkettőnknek egyformán fontos. Épp ezért ebben a szalonban én is otthon leszek, és ki is veszem a részem a munkából: segítek az ügyintézésben, recepciózok, rendelek, intézkedek, aláírok, pecsételek” – írta Instagram-bejegyzésében az énekes, amihez rengeteg gratuláció érkezett. 

Exit mobile version