nlc.hu
Tuti Tippek

Kocsis Tibóék karácsonya

Kocsis Tibó azt hitte magáról, hogy karácsonyőrült, míg nem találkozott a párjával: „Nem tudtam, hogy ebben szintek is vannak”

Magyarországon kezdik az ünneplést, majd a Vajdaságban folytatják.

Kocsis Tibó és párja, Laci a Reggeliben mesélték el, hogyan készülnek idén a karácsonyra és a szilveszterre. Az énekes és a mesterfodrász kifejezetten elfoglalt ebben az időszakban. Ettől függetlenül igyekeznek majd lassítani, meglátogatni a családot és ajándékozást is terveznek.

Kocsis Tibó,

Kocsis Tibó és Laci idehaza és a Vajdaságban is karácsonyozni fog – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Mindkettőnknek extrán húzós ez az időszak” – jegyezte meg az énekes, aki jelenleg ki sem látszik a fellépésekből, párja pedig a vendégekből. “Mindenki szeretne megszépülni a fa alá” – fűzte hozzá mosolyogva Laci.

Az ünnepekről elmondták, hogy ilyenkor megpróbálnak egy kicsit lassítani, több-kevesebb sikerrel: “Azért néhány napunk lesz, amit próbálunk elkülöníteni, hogy a családot meglátogassuk”.

Ami az ajándékozás illeti, Kocsis Tibó a következőket árulta el: “Vannak apró ajándékok, de természetesen megfogadtuk idén is, hogy nem ajándékozzunk már, mert végül is már felnőttek vagyunk, de ez nem sikerült. Ilyenkor az a közös megállapodás, hogy nem kutatunk, nem megyünk rejtett zugokba a lakásban.”

A szentestét az énekes családjánál töltik: “Lemegyünk Lajosmizsére, ahol az én nagy családom van, a két lánytesóm és az ő családjuk. Aztán megindulunk a Vajdaságba, Szerbiába, ahol a Laci családjával töltjük a 25-öt, 26-ot”.

Kocsis Tibó azt is elárulta, milyen tradicionális karácsonyi fogások vannak a családjában. “Apukám a halászlé-felelős. Én évente egyszer eszem, akkor az övéből. Laciéknál pedig a töltött káposzta.”

Már áll az otthonukban a karácsonyfa. “Laci az óriás dekorfelelős, én csak próbálom felvenni vele a lépést. Nem tudtam, hogy ebben szintek is vannak. Azt hittem magamról, hogy ilyen karácsonyőrült vagyok, de nem. Laci szerint minden évben új dekoráció kell, új színű karácsonyfadíszek. Amúgy is techkütyü-mániás, és minden évben kijön egy új égősor…” – mesélte az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top