nlc.hu
Otthon

Kocsis Tibóék lakásfelújítása

A párkapcsolatukat is próbára teszi Kocsis Tibóék lakásfelújítása

Hamarosan befejezi álomotthonuk felújítását Kocsis Tibor és párja.

“Ha a konyhabútor összeszerelést túléli a kapcsolatuk, akkor mindent túlél” – ezt mondta Kocsis Tibóéknak az egyik barátjuk. Az énekes és párja együtt vágott bele új, közös lakásuk felújításába, ami nem mindig volt zökkenőmentes, de az énekes elmondása szerint türelemmel mindent meg lehet oldani. Kocsis Tibor minderről a Reggeliben mesélt

Kocsis Tibor

Nyaralás helyett most a lakást újítják fel Kocsis Tiborék – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Egyébként nagyon izgalmas, mert mindent lépésről lépésre mi magunk csináltunk meg, és őrületes feladat. (…) Nagyon büszkék vagyunk rá. Én nyilván kevesebb részt tudtam ebből kivenni, mert nem értek ezekhez a dolgokhoz, de szépen apránként megtanulom. Nagyon izgalmas, hogy magadnak hozod létre, így nyilván egészen másképp használsz egy konyhát. (…) Ez mindenképpen egy kapcsolati erőpróba. Voltak és vannak súrlódások, de ezek elsimulnak egy idő után. Nagyon sok türelem kell hozzá. Próbára teszi a kapcsolatot, de mégis valamilyen közös alkotói folyamatról van szó, ami tök izgalmassá teszi az egészet” – árulta el.

A felújítás most teljesen lefoglalja Kocsis Tibort és a fodrászként dolgozó párját, így a nyár folyamán nem tervezek utazást, inkább a hűvösebb őszi-téli hónapokra tolják a vakációt, amikor kevesebb a teendő. Ám így sem maradnak kikapcsolódás nélkül: a teraszukon van egy felfújható jacuzzi-medence, ebben pihenik ki a munka fáradalmait.

Ezt most szereztük be. Annyira élveztük, hogy két fúrás-faragás között kicsit belehuppantunk a medencébe. Most ez is kielégíti a nyaralásos vágyainkat” – mesélte nevetve.

Olvass még Kocsis Tiborékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top