5 izgalmas ötlet nyári francia körömhöz

Bognár Anna | 2023. Július 17.
A francia körmök néha előtérben vannak, néha háttérbe szorulnak az aktuális körömtrendeket illetően. Most éppen mindenki szereti őket. Mutatunk pár ötletet, ha éppen kifogynál belőlük.

Nyáron mindenkinek több lehetősége és ideje van a divat új irányzataival foglalkozni. A francia körmök visszatértek a trendek közé, és egy ideje már ők hódítanak. Sokan nyáron az élénk színek felé veszik az irányt, ha körömfestésről van szó. De akik szívesebben maradnának a jól bevált francia manikűrnél, csak szeretnének egy kis pluszt rá, akkor nekik tetszeni fognak körömötleteink.

Rózsaszín csillámok

Tökéletes választás az elegáns körmök kedvelőinek. A gyűrűs ujjon stílusos rózsaszín csillámok hozzák meg nyár hangulatát. De a többi ujj megmarad visszafogottnak, miközben egy kis csavarral feldobjuk az egészet: két körmünk ombre stílusban megy át rózsaszínből fehér színbe. Így megtartjuk a francia manikűr alapvető kinézetét is, de mégis kissé különleges varázst vittünk bele.

Szivárványszínek

Ha szívesen összeboronálnánk a nyár színeit a francia stílussal, akkor ez a köröm a nekünk való. Annyi a különbség, hogy a fehér körömvégeket különböző színekre cseréljük. Lehet lila, rózsaszín, zöld, citromsárga, piros, kék, narancssárga – bármi, ami köthető a nyárhoz. A végeredmény vidám, de nem egy feltűnő színkavalkád.

A Nap színei

Nyaralás egy mediterrán városban? Akkor ez a köröm lesz a legjobban odaillő. A hagyományos mandulaalakot cseréljük le egy kockásabb fazonra. A fehér színt pedig a piros-citromsárga-narancssárga-rózsaszín különböző kombinációira. Az összhatás tüzes, napra emlékeztető, de nem csicsás.

Tengeri kékség

Ha nyáron egy tóhoz, folyóhoz, tengerhez, óceánhoz utazunk, akkor ideális választás egy kis kéket csempészni a körömszíneink közé. Ha nem akarunk feltűnőek lenni, akkor csak annyit tegyünk, hogy a fehér körömvégeket lecseréljük kékekre. Rögtön nyáriasak vagyunk, de mégis megmaradtunk a számunkra megfelelő körömtrendeknél.

Esküvői elegancia

A nyár az esküvők hónapja, ezért nem meglepő, ha hivatalosak vagyunk néhányra. Egy esküvőre illik minél elegánsabban megjelenni, ezért nem választhatunk túlságosan élénk színeket a körmeinknek. De ha fel akarjuk kicsit dobni a francia körmeinket, akkor tegyünk rájuk pár ezüst vagy arany csíkot, amelyek követik a fehér körömvégek ívét.

Fotó: Getty Images

Exit mobile version