Már csak pár nap és érkezik az új Krémmánia Beauty Box – Szuper kozmetikumokat tartalmaz ismét!

Krémmánia | 2024. Május 15.
Mikor első alkalommal az essence vagy Catrice-t is forgalmazó Primőr márkáitól tartalmazott kozmetikumokat a Krémmánia Beauty Box, pillanatok alatt elkapkodták a limitált szépségdobozt. Kíváncsian várjuk, ez alkalommal hány percre lesz szükség a készlet kifosztásához.

Minden idők legtöbb termékét tartalmazó szépségdoboza lett a Monobox, ami egyben a 20. Krémmánia Beauty Box. A piacvezető, szépségápolási és kozmetikai termékeket forgalmazó cég, a Primőr újdonságait és a Krémmánián kedvelt termékeit tartalmazza a pakk: arcápolók és sminktermékek mellett hajápolókat is lehetőség lesz kipróbálni. A beauty box értéke extrán magas, 48 017 Ft lett, a doboz ára azonban ennek csak töredéke: 13 990  Ft (+ postaköltség). A doboz egyszeri és limitált mennyiségben érhető el, egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet.

Krémmánia Beauty Box 2024 – Primőr Monobox

Nem kevesebb, mint 23 meglepetést rejt a box, 15 teljes kiszerelésű kozmetikum mellett nyolc minta terméket is tartalmaz a következő márkáktól:

Catrice

Három terméket találtok a sminkmárkától a dobozban, melyek közül az egyik a nyári barnaság meghosszabbítását segíti. A Krémmániások körében is népszerű sminktermék bőrtápláló hatással is bír. Mellett egy prémium minőségű paletta is box-ba került, amiben 14 magasan pigmentált szín található, amik árnyalatait a sivatag ihlette. Végül egy kis retro-fíingről is gondoskodtak a Krémmániás lányok: sokunk tinikorát idézi a termék, ami olyan megjelenést kölcsönöz, mintha körömszalonban jártunk volna. Spoiler: kettőt is rejt majd belőle a box.

Dr Irena Eris

A márkától egy olyan arcápolót próbálhattok ki, ami különleges feszesítő tulajdonságaival azonnal javítja a bőr megjelenését és állapotát. 

essence

Ötféle essence terméknek is örülhet, aki megkaparint egyet a beauty box-ok közül. A szett egyiket egy különleges éjszakai ajaktermék, ami 10%-os zabtejkivonatnak köszönhetően segít táplálni és regenerálni az ajkakat. Rajta kívül egy ultra-hosszantartó, 8 órás hatást ígérő ajakszínezőt is tartalmaz a box. A szemkörnyék hidratáltságának növelésére is gondoltak a szépségdoboz összeállítói, amihez egy könnyen és gyorsan használható terméket próbálhattok ki.

Egy igazi must have sminktermék is lapul a kozmetikumok közt, ami már csak amiatt is szuper, mert érzékeny szemekhez, és akár kontaktlencsét viselők számára is alkalmas a napi sminkelés során. A pontot az i-re az Oroszlánkirály által inspirált sminkeszköz teszi fel, ami egy igazi, nélkülözhetetlen kellék lehet a tökéletes szemsmink rajongóinak.

Fekkai

A mostani box-ban egy olyan tisztító hajápoló is lapul, amely segít eltávolítani a hajápoló és hajformázó termékek lerakódásait, valamint a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket is. Ha használt időnként száraz sampont, jó szolgálatot fog tenni.

Revolution

Két sminkterméket találtok a márkától a Beauty Boy-ban, egyikük egy kókuszdió kivonattal és ceramiddal gazdagított, fixáló hatású kozmetikum, ami egyszerre segít táplálni a bőrt és fixálni a sminket.  Másikukra az ajaksmink terén számíthatunk, az ígéretek szerint már egy réteg teljes fedést és kellemes színt hagy az ajkakon, ráadásul még tartós is.

Revox

A Krémmánia egyik legnépszerűbb arcápolóját is megtalálhatjátok a mostani box-ban, és ha ez nem lenne elég, a 2022-es év egyik legnépszerűbb hajápoló terméke is a kiválasztott kozmetikumok közé került.Ha még nem próbáltad, most te is megtapasztalhatod, miért lett Krémmánia Kedvenc.

A box-ban mindezeken kívül találhatsz még minta kiszerelésű termékeket is, többek közt illat-, önbarnító-, valamint arc- és testápoló mintákat a Bondi Sands, a Chloé, a Lancaster, a Nina Ricci, a Collistar, a Palmer’s és a St.Tropez márkáktól, így a Primőr még többféle termékét ki tudod próbálni.

A doboz május 23-án (csütörtökön) 12:00-tól lesz rendelhető, kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft. A szépségdoboz csak a cég által üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető. A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdésekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni: reklamacio@centralmediacsoport.hu.

KRÉMMÁNIA BEAUTY BOXRÓL BŐVEBB INFORMÁCIÓ AZ ALÁBBI HONLAPON TALÁLHATÓ.

Exit mobile version