nlc.hu
Trend

Krémmánia Adventi Beauty Box 2023

Pár nap és indul a verseny a legmenőbb karácsonyi ajándékért

A Krémmánia Adventi Beauty Box tökéletes karácsonyi ajándék lehet korhatártól függetlenül bárkinek, aki szereti a kozmetikumokat. Érdemes hát résen lenni, mikor nyílik a webshop!

Immár a 19. Krémmánia Beauty Box jelenik meg hamarosan, amiben adventi szépségdobozhoz méltó módon rejlik egy kis csillogás és egy kis ápoló kényeztetés is – kozmetikumok formájában. A doboz ismét limitált számban lesz elérhető, az előző sikeréből kiindulva és a mostani tartalmát látva pedig érdemes résen lenni 2023. november 30-án, a webshop aktiválásakor. A kozmetikumok összértéke ezúttal 43 595 Ft lett, a doboz ára azonban csak 13 990  Ft (+ postaköltség). Fontos tudni: egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet.

Fotó: Krémmánia

Fotó: Krémmánia

A Krémmánia Adventi Beauty Box összesen 13 meglepetést rejt, 8 teljes méretű és két utazó kiszerelésű kozmetikumot, valamint 3 mintát, a következő márkáktól:

Annabelle Minerals

Az Annabelle Minerals kínálatában többféle magas hatóanyagtartalmú bőrápolót is találhattok, amik közül a mostani boxok is rejteni fognak egy-egy félét.

Avon

A száj sminkjéről ebben a boxban többek közt az Avon gondoskodik, mégpedig egy visszafogott színű, ízléses, a hétköznapokhoz és ünnepi alkalmakhoz is szépen illeszkedő ajaktermékkel.

BioBalance

A márkától egy gyengéd arctisztító került a szépségdobozba, ami az ígéretek szerint bőrszárazság és kellemetlen feszülő érzés nélkül tisztít, valamint hidratálttá és puhává teszi a bőrt. 

Body+Me

Ez a kozmetikum még a legszárazabb és legérzékenyebb bőrhöz is kíméletes, emellett gyulladásgátló, hidratáló, irritációt csökkentő és sejtmegújulást serkentő hatóanyagokat is tartalmaz. 

Chloé

A parfümmárka egy újdonságát is beletettük a szépségdobozba, mégpedig az egyik ikonikus illatcsaládjukba tartozó parfümöt, mely annak emblematikus összetevőjét gondolja tovább egy igazán különleges, nőies kompozíciót alkotva.

Collistar

Hogy bőröd a legszebb formájában tündököljön karácsonykor, a box tartalmaz egy prémiumkategóriás arcápolót is. 

Essence

A tökéletes smink elkészítéséhez találtok a dobozban egy terméket, mely puha és precíz kialakításának köszönhetően tökéletesen kiemeli ajkad formáját. 

FEKKAI

Ezúttal sem csak bőrápolók és sminktermékek kerültek a beauty boxba, a hajápolásról sem feledkeztek el a Krémmániás lányok. Ezért a dobozban találsz majd egy olyan többfunkciós hajápolót is, melynek segítségével szuper frizurát készíthetsz az ünnepekre.

Furla

Idén két parfüm is lapul az adventi szépségdobozban: megtalálhatjátok benne a Furla női illatainak egyikét is.

Neutrogena

Akár magunknak szeretnénk megkaparintani, akár ajándékba szánjuk a boxot, a Neutrogena arcápolója telitalálat lesz. A kozmetikum ugyanis olyan összetevőkkel gazdagodott, amik támogatják a bőr saját hidratáló képességét, erre pedig egész biztosan szüksége van mindenkinek.

Makeup Revolution

Minden ünnepi smink a szempillaspiráltól lesz igazán tökéletes, ezért egy spirált is tartalmaz a box, ezúttal a Makeup Revolution egyik sikertermékét.

Revuele

A Krémmániások egyik kedvenc idei arcápoló újdonsága is a dobozba került, mi már láttuk, miről van szó, annyit elárulhatunk, élmény lesz kipróbálni.

Yves Rocher

Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának egyik shea vajjal dúsított kozmetikumát is tartalmazza a beauty box, segítségével puha, táplált és illatos lesz a bőrünk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top