nlc.hu
Trend

18. Krémmánia Beauty Box - L'Oréal Monobox

L’Oréal Monobox érkezik a Krémmániától, már csak pár nap van a megjelenésig

Érdemes már most felírni a dátumot a naptárba, a Krémmánia és a L'Oréal közös szépségdobozát ugyanis esélyes, hogy pillanatok alatt elkapkodják. A Beauty Box-ba nemcsak L'Oréal, de Garnier és Mixa újdonságok is kerültek, amiket most alig harmadáron szerezhetsz meg.

Hogy pontosan mi került a 18. Krémmánia Beauty Box-ba, az meglepetés,  azonban azt elárulhatjuk, hogy a L’Oreal, Garnier és Mixa márkáktól összesen 9 terméket rejt a doboz. Minden kozmetikum normál kiszerelésű, híre-hamva sincs picike, utazó méretű flakonoknak. Ezt tükrözi a szépségdoboz értéke is, ami ezúttal 40 891 Ft, ám az ára csak 13 990 Ft (+ postaköltség) lesz. Fontos megjegyezni, hogy a doboz egyszeri és extrán limitált mennyiségben lesz elérhető, és egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet, ezért érdemes résen lenni!

18. Krémmánia Beauty Box - L'Oreal Monobox

Érkezik a 18. Krémmánia Beauty Box – L’Oreal Monobox jelenik meg, 9 kozmetikummal

A Krémmánia Beauty Box október 26.-án, csütörtökön 12:00-tól rendelhető az Animuson. Spoilerként pedig jöjjön egy összefoglaló a márkákról és termékeikről.

Garnier

L'Oréal Monobox érkezik a Krémmániától, már csak pár nap van a megjelenésig

  1. Épp csak megjelent a Garnier arctisztító újdonsága, a Krémmániások máris gondoskodtak róla, hogy bekerüljön a Beauty Box-ba is. A készítmény az ígéretek szerint alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, összehúzza a pórusokat, ugyanakkor óvja a bőr védőrétegét. Minden arcápolási rutinban ott a helye.
  2. Egy arcmaszkot is tartalmaz a doboz, mely innovatív összetevőinek köszönhetően nemcsak extra hidratálással kényezteti a bőrt, de felveszi a harcot a fáradtság jeleivel szemben is.
  3. Pigmentfoltokkal küzdesz? Esetlen jól jönne valami plusz anti-aging fronton is? Ha így van, jó hírrel szolgálhatunk. Bekerült egy olyan Garnier arcápoló is a szépségdobozba, mely aktív hatóanyagainak köszönhetően akár hat nap alatt képes csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát és támogatja a kollagénképződést is.

L’Oréal Paris

L'Oréal Monobox érkezik a Krémmániától, már csak pár nap van a megjelenésig

  1. A szemkörnyék ápolásáról sem feledkeztek meg a Krémmániás lányok, amihez egy L’Oréal Paris szérumot válogattak be a dobozba. Leírása szerint segít korrigálni a sötét karikákat és simítja a szemkörnyék ráncait, mindezt pedig a Krémmániára beérkezett vélemények is megerősítették.
  2. Anti-aging terén még egy arcápolóval számolhattok, erről azt érdemes tudni, hogy segít csökkenteni a finom és mély ráncokat is, valamint javítja az arcbőr hidratáltságát és rugalmasságát. Nem véletlenül, fő hatóanyaga egy igazi arcápolási nagyágyú, garantált, hogy imádni fogod!
  3. A gondosan ápolt bőr mellé néha nem is kell több egy minimális sminknél, pláne, ha reggel rohanásban vagyunk. A box-ba ehhez egy igazi alapdarab dekorkozmetikum került, ráadásul egy kimondottan népszerű típus.
  4. A tudatos bőrápolók rutinjából nem hiányozhat a fényvédelem, így hát a szépségdobozból sem hiányozhat egy jó fényvédő. És tényleg nem akármilyen került bele, már tucatnyi kiváló értékelése van a Krémmánián, ha még nem próbáltad, élmény lesz letesztelned.

Mixa

L'Oréal Monobox érkezik a Krémmániától, már csak pár nap van a megjelenésig

  1. Bármilyen típusú a bőröd, megfelelő hidratálásra télen-nyáron szüksége van. A Mixa bőrápolója ebben segít, plusz nyugtatja az érzékeny bőrt és csökkenti a kellemetlen, feszülő érzetet.
  2. Sokszor írtunk már mi is róla, a tudatos bőrápolás a tiszta bőrnél kezdődik. Ehhez találhattok a box-ban a Mixától is egy tisztító hatású terméket, ami bőrbarát módon fog segíteni ebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top