nlc.hu
Trend

Leteszteltük: Krémmánia Beauty Box adventi kiadás

Ezeket a kozmetikumokat ajándéknak is ajánlják – leteszteltük, valóban megfelelnek-e

Kipróbáltuk az adventi Krémmánia Beauty Box minden termékét.

Megjelent az idei év utolsó Krémmánia Beauty Box válogatása, mutatjuk, mi mindent tartalmazott az adventi doboz, és eláruljuk, mit várhatsz az egyes kozmetikumoktól, ha szívesen kipróbálnád őket. Tesztelésünkben minden krémet és kencét górcső alá vettünk, íme a véleményünk.

Ezeket a kozmetikumokat ajándéknak is ajánlják - leteszteltük, valóban megfelelnek-e

Annabelle Minerals Juice Szérum (30 ml)

A mostani boxok az Annabelle Minerals Juice szérumai közül egy-egy félét tartalmaztak, hozzám az 5% niacinamidtartalmú Clarity Juice került. Mintha csak tudták volna, kinél landol a doboz. A szérum ugyanis segít csökkenteni a pórusok láthatóságát, simítja a bőrt és redukálja a bőrhibákat. Bingó! A kiszerelése tetszetős, a beltartalom az összetevői alapján ígéretes. Alkalmanként egy pipettányit használok belőle, egy-két naponta. Kimondottan jó érzés, szépen felszívódik, reggel és este egyaránt szívesen egészítem ki vele a rutinomat. Hidratáló, alap ápoló hatása azonnal megmutatkozik, bízom benne, hogy 2-3 hét múlva már a hosszabb távú hatásai is jelentkezni fognak.

Avon Hydramatic Matt Ajakrúzs (3,6 g)

Szépen terülő, valóban matt hatású ajakrúzsról van szó, tipikusan arról a darabról, amit ha megszerzel a hozzád passzoló nude árnyalatban, mindig a táskádban akarod tartani. Kényelmes viselni, kopása egyenletes, inkább csak úgy eltűnik a szájról. Tényleg hidratál, értem ezalatt, hogy ha elfelejtettem aláhidratálni, akkor sem szárította ki a számat, pedig a matt rúzsok erre gyakran képesek. Nekem kontúrceruza nélkül is működött.

BioBalance Hello Clean Arctisztító Balzsam (100 ml)

Többféle típus került a szépségdobozokba az arctisztítóból, nálam a zöld, pórusösszehúzó, egyébként vízálló sminkre is alkalmas típus volt tesztelésen. Nagyon megszerettem ezt a balzsamot, kényelmesen és hatékonyan lehet vele arcot tisztítani – és még vattakorong sem szükséges a használatához. Gyorsan olajosan lággyá „olvad” ujjaink közt, a bőrön szépen eloszlik és a szennyeződéseket, sminkmaradványokat érezhetően eltünteti. Alkalmanként egy kisebb mogyorónyi mennyiségre volt belőle szükség, ez alapján néhány hétig biztosan elég egy ekkora tégelynyi készítmény. 

Body+Me Bőrnyugtató Body Cleanser (300 ml)

Régóta szemeztem ezzel a tusfürdővel, így nagyon örültem, hogy kipróbálhatom. Kellemes meglepetés, hogy illatmentes, tényleg szuper az érzékeny bőrre is. Hatalmas pozitívum, hogy még a mostani hideg időben sem éreztem száraznak zuhanyzás után a bőrömet, mikor ezt használtam. Megfelelően habzik hozzá, hogy jól el lehessen oszlatni, a design pedig kimondottan mutatós. Nálam egyértelműen átment a vizsgán.

Chloé Lumineuse Eau De Parfum (1,2 ml)

Kifinomult, igazán nőies illat, amiben a főszerepet a rózsa kapja. Keveredik mellé egy kis édeskés jelleg is, amitől puhább, bársonyosabb lesz, lágyan simogató. A felnőtt nő illata, az otthon illata, a bizalom illata – bennem ilyen gondolatokat ébresztett a parfüm minden alkalommal, mikor magamra fújtam. Nappali illatnak tökéletes, de abszolút el tudom képzelni randevúra is. 

 

Collistar Attivi Puri Kollagén + Glikogén Ránctalanító és Feszesítő Szérum (5 ml)

A prémium, növényi alapú kollagénből származó aminosavakat tartalmazó szérum a leírása alapján egy intenzív, ránctalanító, feszesítő, fiatalító hatású készítmény. A minta méret mindezt persze nem teszi lehetővé tesztelni, ám arra tökéletesen elég, hogy rájöjjünk, szívesen használnánk-e 1-2 hétnél tovább is a készítményt. Én igen. Egy kimondottan kényelmes szérum, reggeli rutinba fényvédős krém, smink alá épp tökéletes. Megfelelően hidratál, ad egy érezhető plusz ápolást a bőrnek anélkül, hogy elnehezítené azt. 

Essence Soft & Precise Ajakceruza (0,78 g)

Az essence ajakceruzái nekem régóta kedvenceim, ár-érték arányban nem találtam másikat, ami ilyen jól teljesítene. Jól hegyezhető, ha kell, de nem túl puha, hogy folyamatosan eltompuljon és nem is túl kemény, hogy karcos érzete legyen. Mindennek köszönhetően precízen lehet megrajzolni az ajkak ívét vele minden gond nélkül. A szépségdobozban nekem a be mine, barackos árnyalatú volt, igazi univerzális, jól kihasználható szín. 

FEKKAI Clean Stylers Root Lift Hairspray (45 ml)

Kellemes illatú, pumpás hajtőemelő spray, nekem most, a sapkaszezonban jól jönnek az efféle kis trükkök. A pumpás fej jól lett kialakítva hozzá, hogy kényelmesen tudjuk célozni a készítményt. Ide-oda néhány fújásnyit tettem, érdemes jól eloszlatni ujjainkkal. Így nekem nem volt hajszárítás után észrevehető, hogy bármit ráfújtam volna pluszban a hajra, és nem is zsírosodott előbb a hajam. A hajtőemelést úgy jellemezném, hogy még másnap sem lapult le a hajam, tehát valahogy jobban tartotta a frissen mosott, formázott fazont. 

Furla Unica EDP vagy Furla Autentica EDP (2 ml)

Nem értem, hogyan lehet egy édes illat egyszerre ennyire friss is, de a Furla Unica esetén sikerült összehozniuk az alkotóknak. Van egy kis gourmet, cukorka jellege, nagyon ismerős, nagyon barátságos. A tengeri só illatjegye azonban ott dolgozik mellette és nem hagyja, hogy gejl legyen. Egzotikus gyümölcsös-virágos jegyek is felfedezhetők benne, olyan mint egy karibi nyaralás parfüm képében, most télen szagolgatni kimondottan élvezetes.

Neutrogena Hydro Boost Hidratáló Gél (50 ml)

Ahogy a neve is elárulja, valóban nagyon könnyed hidratáló krém, géles jellegű, szinte vizesen lágy, leírása alapján pedig jó pár hasznos hidratáló összetevőt tartalmaz. Ez érezhető is, a bőrt azonnal nedvességgel látja el, nagyon jól eső érzés, hogy puhább, selymesebb érzetű lesz utána a bőröm. Esténként szoktam használni, szérumok után. Kedvelem érte, hogy nem nehezedik a bőrömre, de megadja azt a hidratálást, amire nagy szüksége van. Kombinált és zsíros bőrűeknek érdemes próbát tenni vele. 

Makeup Revolution The Mascara Revolution Szempillaspirál (12 ml)

Egészen buci feje van ennek spirálnak, hivatalosan homokóra formájú. A hagyományos kefe kialakítás tetszett, arra figyeljünk, hogy érdemes lehúzni róla a festéket. Legalábbis számomra úgy könnyebb volt vele dolgozni. Elsősorban dúsította a pilláimat, persze valamennyit hosszabbított is rajtuk, összességében szép pillákat adott. Nem szárad gyorsan, így nem kell kapkodva rájönni, mennyi az elég, mennyi már a sok belőle. Száradás után nekem nem potyogott.  

Revuele Sunprotect Daily Face Cream Oil Control SPF50+ (50 ml)

Azt írták róla, ez a fényvédő a Krémmániások egyik kedvenc idei arcápoló újdonsága – értem már, miért. Krémes állagú, mégis szépen eloszlik, és ami fő, felszívódik. Nem zsírosodik tőle a bőröm, észrevétlen, pedig sminkelek is. Tubusos kiszerelése praktikus, és ahogy néztem, árban is baráti, így biztosan kipróbálom majd a tavaszi-nyári, melegebb időben is, hogy lássam, akkor is ilyen kényelmes fényvédő marad-e, mint most.

Yves Rocher Édes Vörösáfonya Kézkrém (50 ml)

Nagyon szuper gyümölcsös illata van, szívem szerint folyamatosan szagolgatnám a kezeimet, mikor felkenem. Tubusos kiszerelése praktikus, táskában cipelős, a design kedves, ünnepi. A krém megfelelően hidratálja a kézfejemet, pici is elég belőle. Szépen felszívódik, nem lesz ragacsos, csúszós tőle a tenyerünk. Irodába kifejezetten szeretem használni, hatása és illata miatt egyaránt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top