nlc.hu
Trend

Unboxing: Krémmánia Adventi Beauty Box

Leteszteltük a Krémmánia adventi szépségdobozát, ilyen kozmetikumokat rejt az ünnepi box

Nemcsak bemutatjuk, mi minden került a Krémmánia Adventi Beauty Boxba, de tapasztalatainkat is megosztjuk az egyes kozmetikumokról.

Alig pár óra alatt elfogyott az utolsó Krémmánia Beauty Box is, ám lesz még egy bónusz kör: négy szerencsés megnyerheti a szépségdobozt! A Krémmánia oldalán, valamint Instagram, TikTok és YouTube csatornáján egyaránt játék indul a résztvevők közt pedig egy-egy Beauty Boxot sorsolnak ki. A játék részleteit megtaláljátok a fenti oldalakon, nevezni pedig érdemes, szuper kozmetikumok kerültek a boxba ismét. Mutatjuk a teszt eredményét, ami kiterjedt mind a tízféle termékre, ami a dobozba került.

Annabelle Minerals Ásványi Pigment

Annabelle Minerals Ásványi Pigment

Annabelle Minerals Ásványi Pigment

Aki környezettudatos sminkterméket keres, annak a márka ásványi alapú kozmetikumait mindenképp ki kell próbálnia. Korábban egy kiváló púderük került Krémmániás szépségdobozba, most pedig ásványi pigment: egy hihetetlenül finom állagú sminktermék, ami biztos vagyok benne, hogy nem csak az ünnepek idején lesz alapdarab sminkelésnél. Egy bronzos árnyalatú pigmentet teszteltem, ami a bőrön selymesen ragyogó, kiválóan építhető, ahogy a szín intenzívebb lesz, úgy kezd a ragyogás is fokozódni. Ízléses, elegáns csillogást ad, az üveg tégelyben található mennyiség pedig rengeteg. A pigmentből icipici mennyiség is elég, amit nagyon könnyen eldolgozhatunk akár ujjbeggyel is, szépen terült a bőrön ilyen használatnál is. Ha pedig valaki higiéniai okokból nem szeret a sminkes tégelyben nyúlkálni, sminkecsettel is egyszerűen felveheti. Nekem ehhez a közepesen tömött fejű típus vált be a legjobban.

Catrice Körömlakk

Catrice Limited Edition Kaviar Gauche körömlakk Flirty Glitter

Catrice Limited Edition Kaviar Gauche körömlakk Flirty Glitter

A dobozokba nude vagy glitter hatású körömlakk valamelyike került, az általam tesztelt az utóbbi, a Limited Edition Kaviar Gauche körömlakk Flirty Glitter típusa. Ez egy átlátszó lakk, különböző méretű, lapos ezüst szemcsékkel. Nem vagyok egy glitter körmös típus, de meg kell mondjam, ez szuper! Sima nude lakkra felkenve ragyogó, téli körmünk lesz, egy hete így viselem, és nagyon tetszik a látvány. Másfelől univerzális, hisz bármilyen alapszínnel működik. Gyorsan szárad, tetszett, hogy egyetlen, vékony réteg elég belőle, hogy kellő mennyiségű csillám jusson a körmökre.  

Essence Ajakrúzs

Essence Ajakrúzs

Essence Ajakrúzs

Szeretem a márka rúzsait, és a hozzám került darab sem okozott csalódást. Egy nude, krémesen matt ajakrúzst tesztelhettem Lovely árnyalatban, ami egyszerű fehér-arany, ám ízléses tokot kapott. A rúzs állaga szuper, megfelelően lehet a kontúrt meghúzni vele, szépen terül, jól mutat az ajkakon és kényelmes érzés viselni. Színének is köszönhetően nem feltűnő a kopása, szerencsére nincs az az érzés, hogy félóránként igazgatni kellene. Mindennapos használatra, munkahelyre, irodába, szerintem táskába való kis rúzs ez.

Essence Soft & Precise Ajakceruza

Essence Soft & Precise Ajakceruza

Essence Soft & Precise Ajakceruza

Nálam a 23-as Popular árnyalat landolt, ami egy meggypiros árnyalat. Akiknek a pinkes színek jól állnak, ez is remekül fog mutatni. Nem túl világos, így most télen is kihasználható. Tetszett, hogy tényleg precízen lehetett vele kontúrozni, nem túl puha a ceruza, de nem is karcosan kemény. Biztosan szemügyre veszem a boltban a többi árnyalatát is, ár-érték arányban nagyon megérős a termék. 

I Heart Revolution Chocolate Szemhéjpaletta

I Heart Revolution Chocolate Szemhéjpaletta

I Heart Revolution Chocolate Szemhéjpaletta

Ötféle sminkpalettából került egy-egy a dobozokban, én a Chocolate Elixir nevűt teszteltem közülük, ami egy hatalmas, 16 szín tartalmazó paletta. Matt és ragyogó finisű színeket is találunk benne, a paletta nevéhez hűen döntően a barnás árnyalatok közül. Hatalmas előnye a palettának, hogy hűvös és meleg színeket is tartalmaz. Akinek a terrakotta narancsos színei kedveznek, éppúgy megtalálja a számítását, mint a hűvösebb árnyalatúak kedvelői. A különféle bordós árnyalatok külön izgalmasak a színek közt, az pedig külön pozitívum, hogy a két világos alapszín nagyobb méretben került bele, mint a többi. Az árnyalatok jól kombinálhatóak egymással és kellően pigmentáltak. Szépen tudtam építgetni őket, így hétköznapi sminkekhez is szuper a paletta, de ha alkalmi, bulisminkhez szeretnénk látványosabb színhatást elérni, az is könnyen menni fog vele.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Alapozó SPF15

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Alapozó SPF15

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Alapozó SPF15

Ez talán a box egyetlen gyenge pontja, hisz lutri, milyen árnyalatú alapozó kerül hozzánk. Nekem mázlim volt, a színe passzolt bőrtónusomhoz, így nemcsak a négy fal között tesztelhettem képességét. Fedése számomra tökéletes, a kisebb bőrhibákat elfedi már vékony rétegben is. Úgy vettem észre, szépen építhető, bár ezt nem maxoltam ki, jobban szeretem a természetes hatású sminkeket. Ujjbeggyel is kényelmesen eldolgozható volt, sminkszivaccsal pedig szerintem még szebb, még egységesebb eredményt kapunk. Kombinált bőröm van, jól működött rajta, délután volt szükség pici púderezésre, máskülönben nem fényesedett át látványosan. A kis kiszerelés bőven elég hozzá, hogy 1-2 hétig próbálgassuk a terméket, és eldönthessük, beruházunk-e a normál kiszerelésű változatba.

N.A.E. Graziositá Ráncfeltöltő Nappali Arckrém

N.A.E. Graziositá Ráncfeltöltő Nappali Arckrém

N.A.E. Graziositá Ráncfeltöltő Nappali Arckrém

Hogy idővel mennyire tölti fel a ráncokat, azt nem tudom, de ha dehidratáltság miatt petyhüdtebb a bőrünk, azon biztosan javítani fog. Kifejezetten kényelmes a krém, érezhetően és azonnal hidratál és nagyon jól felszívódik. Puha, selymes érzetűvé teszi a bőrt, és ami számomra nagyon fontos, kényelmesen elfér felette a színezett fényvédőm. Nem lesz túl sok a bőrnek, sőt, amikor felszívódik, akkor érezni igazán, mennyire kellett neki a hidratálás. Illata enyhe, könnyed, talán kicsit gyümölcsös, tetszett, hogy felvitel után nem marad ránktelepedő parfümszag. Elillan, de a használatot kellemessé teszi. Natúr termék, aki számára fontos, hogy kozmetikuma természetes eredetű hatóanyagokból álljon, próbálja ki, a krém 99%-ban teljesíti ezt a kitételt és hatékonyan hidratál, ápol is.

Revox C-vitamin 2% Szuszpenzió

Revox C-vitamin 2% Szuszpenzió

Revox C-vitamin 2% Szuszpenzió

Ez a bőrápoló egy könnyű hidratálást nyújtó alapkrémként vált be nálam, ami gyorsan felszívódik, mehet fölé még fényvédő, alapozó, nem lesz emiatt túl sok a rétegezés. Kombinált-zsíros bőrre tudom elsősorban elképzelni, száraz bőrűeknek egy kis plusz aláhidratálás kellhet. Általánosságban szebbé teszi a bőrképet. Illatanyagmentes, egészen lágy, szépen terülő krém, tartalmaz egy kis C-vitamin származékot is, ami jó kiegészítés lehet, ha használunk C-vitaminos szérumot. Nem hagy ragacsos érzetet, ez nagyon tetszett a használatával kapcsolatban.

The Solution C-vitaminos Ragyogásfokozó Testápoló

The Solution C-vitaminos Ragyogásfokozó Testápoló

The Solution C-vitaminos Ragyogásfokozó Testápoló

Az első, amit kiemelnék ezzel a testápolóval kapcsolatban, hogy mennyire tökéletesen, gyorsan felszívódik. Nem szeretem, mikor hosszú percekig kell ácsorogni, arra várva, hogy végre anélkül felöltözhessek, hogy a testápoló felét a ruhám szívja magába. Ennél ilyenről szó sincs, miközben a hidratálást sem hagyták ki belőle. Érezhetően és láthatóan ápolja a bőrömet, egész biztosan és szívesen el fogom használni az egész tubust, számomra most télen sem kevés a hidratáló hatása. Illata friss, citrusos, nem tolakodó, állaga könnyed, krémes.

Yves Rocher Karácsonyi Tusfürdő Koncentrátum

Yves Rocher Karácsonyi Tusfürdő Koncentrátum

Yves Rocher Karácsonyi Tusfürdő Koncentrátum

A márka idei karácsonyi kollekciójából került bele kétféle illat valamelyike a dobozokba, én az édes vörösáfonya illatával gazdagítottat próbáltam ki. A tusfürdő átlátszó, lágyan géles állagú, és nagyon kiadós. Koncentrátum lévén a 100 ml-es kiszerelés valójában egy 400 ml-es flakonnyi tusfürdővel egyenértékű. Fürdőszivaccsal használni a legjobb, ekkor egy borsónyit elég belőle felhabosítani a teljes fürdéshez. Illata kellemes, használat közben enyhébb, mint miként a flakonban érződik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top