Trend

Pár perc elég volt hozzá, hogy utolsó darabig elfogyjon a készlet. Ezt tartalmazták a szépségdobozok

Villámgyorsan elkapkodták a Krémmánia első Monobox szépségdobozát, mutatjuk, mi mindent rejtett a limitált kiadású Beauty Box.

Szinte borítékolható volt a Krémmánia Monobox sikere, hisz már a beharangozóból kiderült, milyen márkák kozmetikumait fogja majd tartalmazni a szépségdoboz. A Primőr kínálatából összeválogatott meglepetéspakk végül tényleg percek alatt elfogyott – versenyezni azonban még mindig lehet érte, egyet ugyanis hamarosan kisorsolnak belőle. Addig is, mézesmadzagként jöjjön a tartalma, és a véleményünk a termékekről, hisz mind egy szálig kipróbáltuk őket.

Pár perc elég volt hozzá, hogy utolsó darabig elfogyjon a készlet. Ezt tartalmazták a szépségdobozok

Bondi Sands 1 Hour Express Arcpermet (70 ml)

Bondi Sands 1 Hour Express Arcpermet

Bondi Sands 1 Hour Express Arcpermet

Tudom, fura, de napozni kifejezetten nem szeretek, a kellemesen barna bőrre tavasztól őszig azonban én is vágyom. Valahogy jobban érzem magam tőle, vagy inkább benne. Az önbarnítók erre számomra tökéletes megoldások, arcra azonban kényelmetlennek tartom a krémeket, habokat. Épp ezért tetszett ez az arcpermet, valamelyest könnyebbnek éreztem a bőrömön az állagát. Elég belőle 3-4 spriccentés az applikátor kesztyűre, amit aztán eloszlatok a bőrömön. Egyből az arcra fújva szerintem komplikáltabb lenne az eloszlatása, használata. Így az eredmény valóban természetes, sárgaságmentes nyári szín. Aki szeretné, tudja fokozni az eredményt, nem lesz foltos, ellenben tartós, és a kopása is szép fokozatos, foltmentes. Én a nyakam közepe tájáig vittem le, majd meglévő önbarnítómmal utolsó körben, a kesztyűn maradt mennyiséget még eldolgoztam ott. Eredményül nem látszódott átmenet vagy fura választék a színben. 

Bondi Sands Önbarnító Applikátor Kesztyű (1 db)

Bondi Sands Önbarnító Applikátor Kesztyű

Bondi Sands Önbarnító Applikátor Kesztyű

A már emlegetett kesztyű ez volt, a Bondi Sandstól ugyanis az is lapult a dobozban. Ha már színezte meg a tenyeredet és az ujjaid közötti részt önbarnító természetellenes módon, majd szentségeltél a bőrrradírozás és citromos lemosás közepette, tudd, ez a te terméked. Teljesen mindegy, milyen márka önbarnítóját használod, krémet vagy habot, egy ilyen spéci kesztyű egyszerűen kell. Könnyű vele egyenletesen eloszlatni a bőrön az önbarnítót, nem kell tartani tőle, hogy pazarló módon magába szívná a krémet ahelyett, hogy a bőrödre juttatnád, és használat után tisztítani is roppant egyszerű. 

Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid+Peptides Szemkörnyékápoló Krém (5 ml)

Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid+Peptides Szemkörnyékápoló Krém

Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid+Peptides Szemkörnyékápoló Krém

Egy kis mintát tartalmazott ebből a prémium szemkörnyékápolóból a szépségbox, melyet leírása alapján a sötét karikák csökkentésére, a szem alatti táskák és a ráncok láthatóságának enyhítésére alakítottak ki. Hosszú távú hatásról nem tudok ugyan beszámolni, ám a szemkörnyék hidratálásában, egyfajta feltöltésében egyértelműen segítségünkre lehet. Ennek egy kis részét egyből használat után is érezhetjük, 1-2 hét használatot követően pedig mintha kipihentebbnek hatna a szem körüli terület. A peptidek nagyon izgalmas összetevők, melyek hosszú távon szuper dolgokra lehetnek képesek a bőrápolásban, mivel ez a krém belőlük is tartalmaz, bízhatunk benne, hogy kitartó használat esetén élvezhetjük majd bőrszépítő hatásukat. Állaga lágy, kellemes, szépen eloszlatható, én arckrémezés előtt használtam, esténként, de úgy gondolom, napközben alapozó alatt is kényelmes lehet viselni.

Essence Easy Brush Liner Szemhéjtus (0,7 ml)

Essence Easy Brush Liner Szemhéjtus

Essence Easy Brush Liner Szemhéjtus

Egy tökéletesen fekete szemhéjtus szerintem mindenkinek kell a sminkszettjébe, aki szeret sminkelni. Még csak a klasszikus cicaszemsminket sem kötelező tudni hozzá, hogy kihasználjuk képességeit, szuper szemkontúrozást végezhetünk vele. Ehhez persze kell, hogy a hegye tényleg tűhegyes legyen a precizitás kedvéért, a színe pedig intenzív, hogy ne százhuszonhatszor kelljen ugyanazon a kis vonalkán átmenni. Ez az essence tus mindezt abszolút hozza. Nem igazán tudnék belekötni, megfelelő a kialakítása, színe, a tartóssága, nekem egész napos viselésnél sem maszatolódott el. Érdemes fejjel lefelé tárolni.

Essence Shine Shine Shine Szájfény (5 ml)

Essence Shine Shine Shine Szájfény

Essence Shine Shine Shine Szájfény

Régóta nem használtam szájfényt, valahogy feleslegesnek tartottam, ez iránt a kíváncsiságomat a sok pozitív vélemény keltette fel, amit olvastam róla a Krémmánián. Az állaga elsőre egészen sűrű, felkenve azonban mégis szépen terül, és meglepő, mennyire nem ragacsos. Általában ez a szájfények gyenge pontja, de ez átmegy a vizsgán gond nélkül. A színe épp csak nem áttetsző, magában használva a fénye az, ami felhívja magára a figyelmet, pláne, ha többet viszünk fel belőle. Hétköznapokon, munkahelyre nem szeretek feltűnő ajaksminket viselni, általában nude árnyalatokat viselek, föléjük kifejezetten jól mutat egy kis extra fény (afféle nedves hatás, de nem kell semmi közönségeset vizionálni, tökéletesen irodabarát az eredmény.) A matt színeket tetszett, ahogy ragyogóbbá tette, és mintha egy kicsit hidratálta is volna az ajkaimat. Evés-ivásnál kopik, hisz szájfény, de ezzel szerintem nem kell, hogy gondunk legyen, pikk-pakk, tükör nélkül is lehet pótolni, ha szeretnénk. 

Essence The Highlighter Luminous Glow (9 g)

Essence The Highlighter Luminous Glow

Essence The Highlighter Luminous Glow

Óriási mennyiség lapul a kör alakú dobozkában, ám kifejezetten tetszett, hogy ekkora – ecsethez sem kicsi, megfogni is kényelmes. A fény amit nyújt, számomra egészen intenzív, elég a sminkecsetet egy picit megsuhintani vele – igaz, nekem például ujjbeggyel eldolgozva jött be jobban. Egészen világos bőröm van, jól mutat hozzá, tartós is, nyárra jó kis fényt fog majd nyújtani. Napközben inkább csak jelzésértékűen használom, esti programhoz lehet építgetni igény szerint. A csillámai nagyon aprók, aranylók, nem potyognak, ezért kipróbáltam szemhéjon is, és jelentem, kiváló szemhéjpúderként is mind a színe, mind az állaga miatt.

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette (1,2 ml)

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette

Úgy sajnálom, hogy csak egy pici minta került a dobozba ebből az illatból. Számomra igaz tavaszi-nyári illat, könnyed, virágos, a nárcisz egyértelműen érződik benne. Kicsit zöldes jellegű, ami a frissességét, üdeségét fokozza. Karcosságot leszáradás során, után sem éreztem rajta. Van benne édes jelleg is, de ezt a virágos jegyekhez kötném inkább, mint bármilyen képzeletbeli cukros bödönhöz. El tudom képzelni, hogy a legnagyobb nyári melegben sem lesz fojtogató, mégis kellemes érzés, ha körbevesz.

Revolution Forever Flawless Flamingo Paletta (19,8 g)

Revolution Forever Flawless Flamingo Paletta

Revolution Forever Flawless Flamingo Paletta

Ez a paletta, wow! 18 szín van benne, szerintem rengeteg, a paletta strapabíró fémből van, a tükre pedig hatalmas. Tényleg nagyon szép, élmény már csak nézegetni is. Pinkek, barackszín, többféle bézses-barnás árnyalat matt és csillogó változatban egyaránt megtalálható, az élénk kobaltkék és lila pedig különösen extra színfoltjai. Cuki plusz, hogy a matt színeket flamingó minta díszíti. Hogy bulismink készíthető vele, az nem is kérdés, végtelen mennyiségben variálhatjuk hozzájuk a színeket, ám tetszett, hogy a hétköznapokra is tartalmaz kihasználható árnyalatokat, kombinációkat. A színek szerintem szép intenzívek, tartósak, nem vettem észre, hogy potyognának vagy túlzottan porolnának felvitelkor sem.

Revolution Haircare Plex 10 Hajkötés Helyreállító Lamellás Víz (120 ml)

Revolution Haircare Plex 10 Hajkötés Helyreállító Lamellás Víz

Revolution Haircare Plex 10 Hajkötés Helyreállító Lamellás Víz

A lamellás vizek nagyon népszerűek mostanság, ám valahogy eddig engem elkerültek ezek a termékek. Kár, mert most kipróbálva valóban adott egy kis pluszt a hajápolásban. Egy jó sampon-balzsam párost persze nem fog helyettesíteni, de kétségtelen, hogy selymesebb, puhább tapintású lett tőle a hajam, ami igazán ráfér, tekintve, hogy vastag szálú, festett, kifejezetten hajlamos a sprődségre és az ebből fakadó fénytelenségre. A készítmény állaga egészen híg, vizes jellegű, a flakon csőrös végével azonban könnyű eloszlatni a hajtövektől a teljes hajhosszon. Hajmosás után, még a balzsam előtt kell felvinni, érdemes előtte törölközővel felitatni a nedvességet a hajból. Én pár percet hagytam rajta, majd leöblítettem és a szokásos balzsammal zártam a hajmosást. Illata kellemes, de nem mondanám, hogy megmarad a hajban. Úgy vettem észre, a hajam nem lett a használatát követően előbb zsírosabb, illetve nem tapasztaltam, hogy elnehezítette volna a hajszálaimat. Összességében elégedett vagyok a hatékonyságával. 

Revox Lip Filler Hialuronsavas Ajakfeltöltő (12 ml)

Revox Lip Filler Hialuronsavas Ajakfeltöltő

Revox Lip Filler Hialuronsavas Ajakfeltöltő

Olyan mint egy arckrém, csak az ajkakra. Fehér, tényleg krémes állagú, a ferde applikátoros fejével könnyű eloszlatni, és érdemes is, hogy előbb felszívódjon. Nekem akkor vált be a legjobban, ha 8-10-szer is körbe-körbe kenegettem, oszlattam vele az egyébként egészen picike mennyiséget. Kis idő múltán jelentkezik egy jellegzetes csipkedő érzés, ami, gondolom, a filler hatással akar összefüggni, de ez utóbbit ne úgy képzeljük el, hogy megdagad a szánk. Inkább talán arról van szó, hogy kaphat egy olyan extra hidratálást, amitől simábbak, optikailag teltebbek lesznek átmenetileg az ajkaink. Ajakfénnyel, rúzzsal használva élvezhetjük igazán az eredményét. 

Tangle Teezer Mini Wet Detangler Sea Green (1 db)

Tangle Teezer Mini Wet Detangler Sea Green

Tangle Teezer Mini Wet Detangler Sea Green

Már jó ideje használom a fésű normál méretű változatát, így tapasztalatom van bőven vele. Ennek a kis utazó méretűnek ugyanolyan a kialakítása, csak táskabarát méretben. A sörtéi a normál hajkeféhez képest egy picit keményebbek, hogy nedves hajhoz erre miért van szükség, nem tudom, de kétségtelenül működik, panasz egy szál se. Ez a kis méret kiváló társ lesz a nyaralások, strandolások idejére, vagy akkor, ha uszodába megyünk. A lányom fenékig érő haját is sikerül vele kibontani, én elégedett vagyok vele, főleg, hogy tisztítani is egyszerű.

The Solution Hialuronsavas Hidratáló Testápoló (200 ml)

The Solution Hialuronsavas Hidratáló Testápoló

The Solution Hialuronsavas Hidratáló Testápoló

The Solution testápolókhoz volt már szerencsém, ha még nem próbáltad őket, mindenképp pótold! A dobozba a hialuronsavas változat került, amiről csak jókat tudok elmondani. Szuper az illata, könnyed az állaga, megfelelően hidratálja a bőrt, amitől az finom, selymes lesz, és ami a legjobban tetszett, hogy villámgyorsan felszívódik, nem kell várni öltözködés előtt vele, meleg időben sem lesz tapadós a bőröm tőle, nyárra abszolút ideális választás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top