Carrie Bradshaw-tól James Bondig: az ő gardróbjukra áhítozunk leginkább

R. V. | 2024. Június 06.
Tippelj, melyik filmes, sorozatos karakter öltözködését koppintanák a legtöbben! Bármiben lefogadjuk, hogy nem találod el, ki áll a dobogó csúcsán.

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de ha mi elveszünk egy sorozatban, akkor az 8-12 munkanapig garantáltan a személyiségünkké válik. És ha ráadásul egy olyan produkcióról van szó, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a divatra, vagy egyszerűen csak tetszenek a szereplők által viselt szettek, akkor tuti, hogy mi is elkezdünk hozzájuk hasonlóan öltözködni. 

Egy nemrég készült felmérés szerint mások is ezt csinálják. Sőt, TikTokon és Instagramon kifejezett tippeket is osztogatnak arról, hogyan másold a kedvenc karaktereid gardróbját. De vajon melyik tévés vagy filmes szereplő stílusát akarják lekoppintani a legtöbben? Az alábbi galériából kiderül!

Nézd meg a 10-es toplistát!

carrie bradshaw nlc

Döbbenetes, de Carrie Bradshaw végzett a lista alján. A Szex és New York újságírónője a 10. helyen landolt, pedig a '90-es években igazi divatikonnak számított. Úgy néz ki, azóta túlszárnyalták. (Fotó: Profimedia)

Villanelle nlc

Bár a Megszállottak viadalának bérgyilkosnője, Villanelle fantasztikus ruhadarabokat villant a sorozatban, a gardróbja mégis elég elérhetetlen az átlagember számára. Talán ezért végzett csak a 9. helyen. (Fotó: Profimedia)

elena gilbert nlc

A Vámpírnaplók főhősnője, Elena Gilbert ellenben meglehetősen egyszerűen öltözködik, könnyen másolható a stílusa. Azonban mégsem elég ikonikus ahhoz, hogy a 8. helynél előrébb végezzen. (Fotó: Profimedia)

cheryl blossom nlc

A Riverdale dögös vöröse, Cherly Blossom (aki a nevével egyenlővé tette a piros színt) a 7. helyre került a toplistán. (Fotó: Profimedia)

monica nlc

Monica Geller landolt a 6. helyen, így (spoiler) az ő stílusát szeretnék a Jóbarátok rajongói a második leggyakrabban másolni. (Fotó: Paul Drinkwater/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

serene van der woodsen nlc

A Pletykafészek Serena van der Woodsenének laza, bohém szettjei tökéletesen illettek a rebellis, kalandvágyó természetéhez. Sokakhoz közel áll az ő karaktere, a gardróbja pedig az 5. legáhítottabb a sorban. (Fotó: Profimedia)

blair wladorf nlc

Serenát megelőzte a Pletykafészek másik stíluskirálynője, Blair Waldorf. Igazi inspirációt jelent ő azok számára, akik szeretnék megtanulni, hogy keverjék egymással a mintákat, és önbizalmat gyűjteni ahhoz, hogy ők is olyan merészen hordjanak színeket, mint Blair. Éppen lecsúszva a dobogóról, a 4. helyre került.

rory gilmore nlc

A 2000-es éveket idéző, kényelmes kötöttekből és iskoláslány szettekből álló stílusával a Szívek szállodájának Rory Gilmore-ja a 3. helyen végzett, Nem véletlenül: ősszel mindannyian Stars Hollow üdvöskéjének gardróbjából szeretnénk válogatni. (Fotó: Profimedia)

rachel nlc

Ugye mondtuk, hogy Rachel Green nem maradhat ki a listából? Az ő stílusát igyekeznek a 2. legtöbben lekoppintani, nem véletlenül: ő az a '90-es évekbeli divatikon, akinek sikerült 2024-ben is relevánsnak maradnia. (Fotó: Gary Null/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

james bond nlc

Nagyon durva, de a 99 százalékban nőkből álló toplista 1. helyét egy férfi szerezte meg, mégpedig James Bond. Persze, az évek során a 007-es ügynök neve eggyé vált az eleganciával, éppen ezért számtalan posztban és oldalon igyekeznek tanácsot adni az emberek egymásnak arról, hogyan idézhetnék meg minél hatékonyabban James Bondot. (Fotó: Profimedia)

via

Exit mobile version