Ez a fürdőruha telitalálat a teltkarcsúaknak

CS.Á. | 2024. Július 11.
Olyan fazonokat mutatunk, melyekben akkor is kiválóan érezheted magad a parton, ha a kilóid miatt hajlamos vagy kishitű vagy gátlásos lenni.

Először is tisztázzuk: a strand, a fürdőruha, a bikini mindenkinek jár, legyen szó akár sovány, akár sportos, akár molett nyaralóról! Aki viszont a plusz kilók miatt gátlásosan néz bele a tükörbe, és úgy érzi, egyik tó- vagy tengerparti viseletet sem neki találták ki, önbizalomra lelhet, ha a megfelelő fazont találja meg magának. Mutatunk néhány változatot, ami közül igazán megéri választani.

GettyImages-999946860

Látványos és egyedi megoldás ez a bikinifelső, mely az izgalmas formán túl nyúlánkká teszi a felsőtestet (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for Sports Illustrated)

GettyImages-999946880

A magasra szabott alsórész megnyújtja a derekat és karcsúsítja a csípőt, míg a mélyen dekoltált felsőrész a felsőtestre irányítja a figyelmet (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for Sports Illustrated)

GettyImages-821026712

Vagány és szexi lehetsz egyrészesben is, különösen akkor, ha viszonylag magasra ívelő a dressz alsórésze, felül pedig valamilyen különleges megoldás ad egy kis pluszt (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for SWIMMIAMI)

GettyImages-958251224

Ha inkább rejtőzködő alkat vagy, a hasadat pedig szeretnéd takarni, akkor ezt a magasított derekat neked találták ki (Fotó: Matt Jelonek/WireImage)

GettyImages-595029570

Tévedés, hogy a plusz kilókra csak a sok textil van jótékony hatással: jó példa erre ez az aprócska bugyi, mely különleges felsőt kapott (Fotó: Michael Ng/Getty Images)

Exit mobile version