nlc.hu
Trend
Fürdőruhatrendek 2024 nyár

Fodrok, csillogás és leopárdminta – Ilyen fürdőruhákban strandolunk idén nyáron

Ha új fürdőruhát vásárolnál a nyárra, vagy épp nem tudod, melyeket érdemes a régiek közül elővenni a szekrényből, figyelj! Mutatjuk, milyen stílusok, fazonok és minták uralják idén a fürdőruhadivatot.
Fürdőruha divat

Minimál

A minimalista szabású és színvilágú fürdőruhák a szegmens szó szoros értelmében vett alapdarabjai, melyek sosem mennek ki teljesen a divatból. Idén nyáron azonban ez a stílus különösen nagy hangsúlyt kap a fürdőruhadivatban. Az irányzatot leginkább a kilencvenes évek stílusát idéző darabok uralják, vagyis a háromszög vagy sportmelltartós fazonú, illetve a kosaras bikinik, dresszek. A kontrasztos szegéllyel díszített modellek pedig a szezon abszolút favoritjai.

Megnézem
Összes kép (6)

Pánt nélkül

A napozásnál kifejezetten praktikus, nem mellékesen pedig sikkes, pánt nélküli fürdőruhák évek óta ott vannak a legmeghatározóbb irányzatok között és nincs ez másként idén sem. A kategórián belül aztán a legváltozatosabb fazonok jöhetnek szóba, beleértve az egyrészes és kétrészes változatokat, a szimpla, csőszabású, a kosaras vagy épp merevítős felsőrésszel, alacsonyabb vagy magasabban vágott alsóval készült verziókat egyaránt. 

Megnézem
Összes kép (6)

Fodrok

A fodrok, legyenek azok akár csak jelzésértékűek, akár közepes méretűek vagy épp oversize stílusúak, nagyot mennek az idei nyár fürdőruhadivatjában. A fodros megoldás szintén dívik az egy- és a kétrészes fürdőruhákon, és gyakorlatilag minden fazonon. 

Megnézem
Összes kép (6)

Csillogás

A csillogás minden elképzelhető formában divatos idén a fürdőruhákon, kezdve a metálfényű vagy csillámos anyagoktól a strasszos díszítéseken át egészen a flitterekig. A lényeg, hogy a holmi minél látványosabban csillogjon, a nap fényében szemkápráztató hatást keltve.

Megnézem
Összes kép (6)

Leopárdminta

A 2024-es tavaszi-nyári szezon legfelkapottabb mintája kétségkívül a leopárdminta, mely a ruhákon, kiegészítőkön, cipőkön és nem utolsósorban a fürdőruhákon is jelen van. A nagymacskákét imitáló mintázat természetes árnyalataiban hódít idén, és gyakorlatilag bármilyen típusú fürdőruhát aktuálissá tesz, a legegyszerűbb fazonoktól a legrafináltabb vonalvezetésű modellekig. 

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top