Ilyen gyönyörű volt a műtétei előtt az agyonplasztikázott Jocelyn Wildenstein

nlc | 2024. Augusztus 27.
A hetvenes években készült fotó bizonyítja: a legkevésbé sem volt szüksége a szépészeti beavatkozásokra.

Jocelyn Wildenstein az első olyan ember volt, aki azzal szerzett hírnevet, hogy egészen bizarr külsőt plasztikáztatott magának. A Macskanőként is emlegetett asszony 1978-ban kötött házasságot Alec N. Wildenstein műkereskedővel és úgy tudni, a hetvenes évek végén az ő kedvéért kezdett plasztikáztatni, azután azonban már nem volt megállás.

Jocelyn Wildenstein (Fotó: Profimedia)

Bár nem tudni pontosan, hogy a ma már 84 éves asszony pontosan hány szépészeti beavatkozáson eshetett át élete során, azonban gyakran a világ legtöbbet plasztikázott nőjeként emlegetik. Ő maga azonban következetesen tagadja a nyilvánvalót és azt állítja, hogy nem a plasztikának, hanem svájci származásának köszönheti különleges arcvonásait. „Ha megnézed az anyámat, akkor neki is ilyen volt a szeme. Úgy örököltem, mintha rám ragasztották volna. De az afrikai barátaim, vagy azok, akik 17, 20, 23 éves korom óta ismernek, ők is tanúsíthatják. Nincs mit bizonyítanom. Nem is érdekel” – nyilatkozta egy alkalommal.

Jocelyn a plasztikák előtt (Fotó: Instagram/jocelynewildenstein)

Mindeddig azt sem igazán láthattuk, hogyan nézett ki a plasztikái előtt, a napokban azonban hivatalos Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, melyen még a beavatkozásokat megelőzően látható, természetes és kifejezetten szép külsejével. 

via

Exit mobile version