Az ősz legtrendibb frizurái 2024-ben: készülj a változásra!

CS.Á. | 2024. Szeptember 17.
Frufru, hullámok, rockos lazaság és retro copfok – mutatjuk, mik lesznek a szezon menő frizurái.

Az ősz beköszöntével sokan szeretnének némi változást külsejükön, de szerencsére azoknak sincs okuk aggodalomra, akik úgy szeretnének megújulni, hogy kerülnék a radikális hajszínváltozást. A 2024-es őszi hajtrendek ugyanis inkább a már jól ismert, klasszikus vágásokra és stílusokra építenek, így az átmenet a szezonok között ezúttal szinte csak egy finom megújulás.

Arcot keretező frufru

Fotó: Dominique Charriau/WireImage

Ha már régóta gondolkodsz a frufrun, az ősz tökéletes időszak lehet, hogy kipróbáld, az arcot lágyan keretező frufru most igazán népszerű. Különböző stílusokban viselheted: rövidebb, tompa szélű vagy rétegzett, könnyed frufruként. Laza hullámokkal párosítva igazán természetes hatás érhető el.

Lendületes bob

Fotó: Steve Granitz/FilmMagic

A bob frizura az egyik legjobban variálható stílus, amely minden szezonban megállja a helyét, különböző textúrákkal is jól működik, így minden hajtípushoz ideális.

Shag rétegek

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A hosszabb rétegek könnyedén feldobják a frizurát, függetlenül attól, hogy milyen hosszúságú a hajad. A shag stílus különösen nagy divat lesz, főleg ha egy kis textúrával volument adsz hozzá. 

’60-as évekbeli retró

Fotó: Manny Carabel/Getty Images

Idén ősszel a ’60-as évek frizurái inspirálnak majd minket, legyen szó egy magas copfról vagy egy feltupírozott kontyról. 

Elegánsan, de egyszerűen feltűzött haj

Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Az egyszerű, de elegáns feltűzött haj tökéletes választás lesz az őszi szezonban, különösen, ha valami speciális alkalomra készülünk. 

Rockos hullámok

Fotó: Cindy Ord/MG23/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Ha egy kicsit vadabb megjelenésre vágysz, a rockos, lazán hullámos frizurák igazán hódítanak majd. A kócos hullámok és a különböző színek izgalmas kombinációjával egyedi megjelenést érhetsz el.

Masnis kiegészítők

Fotó: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Idén ősszel a hajkiegészítők is nagy hangsúlyt kapnak, különösen a vastag fejpántok és a nagy masnik, melyek látványosan feldobják a frizurákat.

via

Exit mobile version