Lányai testvérének néz ki a 61 éves Demi Moore

nlc | 2024. Szeptember 20.
Mindhárom lánya elkísérte a világsztárt legújabb filmje bemutatójára.

Három lánya, Scout, Tallulah  és Rumer társaságban jelent meg Demi Moore legújabb filmje, A szer premierjén Los Angelesben. Míg lányai elegáns, minimalistább stílusú öltözékeket viseltek, a színésznő egy vörös-fekete, egy mozaikmintás Oscar de la Renta estélyit választott az eseményre, melyben a szó szoros értelmében véve ragyogott.

Scout Willis, Tallulah Willis, Demi Moore és Rumer Willis A szer című film premierjén (Fotó: Chad Salvador/Variety via Getty Images)

A 61 éves Moore gyakorlatilag úgy festett, mintha egy korosztályhoz tartozna harmincas éveikben járó lányival, inkább a testvérüknek látszott, mint az édesanyjuknak. Bár nyilvánvalóan a genetikáján és az életmódján túl mindezt szépészeti beavatkozásoknak is köszönheti, azonban el kell ismerni, hogy szakemberek kiváló munkát végeztek rajta. 

A világsztár új filmjében egyébként egy öregedő fitneszgurut alakít, aki a feketepiacon szerez magának egy olyan szert, mellyel létrehozza önmaga fiatalabb verzióját. 

„Azon a ponton vagyok, ahol a saját történetemet írom, ellentétben azzal, hogy a történetemet az életkorom alapján diktálják nekem” – nyilatkozta a színésznő a Variety magazinnak, amikor az öregedés témájában kérdezték. Hozzátette azt is, úgy látja, hogy Hollywood megváltozott, és minden korosztály számára több lehetőség áll nyitva, mint korábban.

via

Exit mobile version