nlc.hu
Trend

Demi Moore pucérruhában

Bevállalta a pucérruhát a 61 éves Demi Moore

A színésznőnek még mindig olyan hibátlan az alakja, hogy simán meg is tehette.

A Dolce&Gabbana divatház 40 éves fennállásának alkalmából tartottak fényűző partit szombat este Milánóban. Az eseményen természetesen számos világsztár is tiszteletét tette, közülük is Demi Moore volt az, aki oufitjével minden tekintetet magára vont. Az 51 éves színésznő egy ezüstösen csillogó, hálós pucérruhát vett fel, mely alatt egy balconette fazonú melltartót és egy magas derekú alsót viselt – egyúttal magáévá téve a no pants trendet is

Demi Moore

Demi Moore a Dolce&Gabbana partiján (Fotó: Profimedia)

A színésznőkorábban, a People magazinnak adott interjújában arról beszélt, szeretné megváltoztatni azt a sztereotípiát, miszerint a nők az évek múlásával egyre kevésbé kívánatosak. 

„Nem egy szám határoz meg, hanem a tapasztalataim határoznak meg. Betöltöd az 59-et, és már azon gondolkozol: Nos, 60 éves leszek. Nagyon felszabadító érzés. Ha a 60 éves nagymamámra gondolok, úgy tűnt, mintha már beletörődött volna az öregségbe. De sok tekintetben élőbbnek és jelenvalóbbnak érzem magam, mint valaha.”

Ezt olvastad már?

Így lett pucér a ruha

Ez is érdekelhet Dua Lipa, Kate Moss és Rihanna Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top