Ízekre szedték a menyasszonyt, amiért kitolt a koszorúslánnyal

CS.Á. | 2024. Szeptember 21.
A kommentelők igencsak önzőnek és szívtelennek tartják a menyasszonyt.

Egy menyasszony komoly vitát robbantott ki: egyik koszorúslányát rá akarta kényszeríteni, hogy olyan ruhát viseljen, melyet a lány kifejezetten utált.  A nagy napot az ara vintage stílusban álmodta meg, a korabeli divat szerelmeseinek táborát erősítve. Barátnőinek pedig olyan ruhákat álmodott meg, mintha azok a Bridgerton vagy a Büszkeség és balítélet valamelyik jelenetéből léptek volna elő.

Az egyik koszorúslány azonban kifejezetten kényelmetlenül érezte magát a választott fazonban, és kérte, hogy módosíthasson rajta. Csakhogy a menyasszony hajthatatlan maradt: „Nem akarom, hogy bárki kitűnjön a nagy napon – hangoztatta. – Azt mondták, hogy önző vagyok, mert nem figyelek mások testalkatára, de ez az én esküvőm, nem kell mások bizonytalanságaihoz igazodnom.

Fotó: GettyImages

A történet gyorsan terjedni kezdett az interneten, ahol a hozzászólók többsége inkább a koszorúslány pártját fogta. „Egyszerűen nem értem, miért dobna el valaki egy barátságot egy esküvő miatt. A barátnőd nyilván nem akar rosszul kinézni a képeken, senki sem szeretne megalázva állni egy ilyen helyzetben” – írta az egyik kommentelő. És sokan mások is egyetértettek: „Egy dolog, ha valaki nem szereti a ruha színét, de ha a szabás miatt kényelmetlenül érzi magát, az már más tészta. Ha valakit felkérsz koszorúslánynak, miért nem érdekel, hogy jól érezze magát?”

via

Exit mobile version