Trend

Kicikizték a menyasszonyt, aki azért panaszkodott, mert a koszorúslányok nem fizették ki a ruhájukat

Az ausztrál nő több mint 110 ezer forintot kért a húgától és a legjobb barátnőjétől, mondván, mindketten dolgoznak, megengedhetik maguknak, hogy fizessenek.

Alaposan leszedték a keresztvizet egy ausztrál menyasszonyról a WeddingBee nevű online fórumon, miután arról panaszkodott, hogy a koszorúslányai – a húga és a legjobb barátnője – nem akarja kifizetni a ceremónián viselt ruháik árát – írja a Yahoo Lifestyle. „A koszorúslányaim hatalmas ügyet csináltak abból, hogy mennyibe kerül az esküvőm” – írta a nő.

esküvő, szertartás, koszorúslány

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A fiatal ara 380 dollárt (kb. 110 ezer forintot) kért a ruhákért. Mint írta, mindketten jól keresnek, és gyermektelenek, ezért megengedhették volna maguknak, hogy fizessenek. „Azt mondták, nagyon sokba kerül nekik az esküvőm, mert ők szervezik a leánybúcsúmat is. Úgy tűnik, nem fogják fel, mennyibe fáj nekem ez az egész hacacáré.”

A fórumozók elsöprő többsége a koszorúslányok pártjára állt. „Ez a te esküvőd és a te leánybúcsúd, neked kell fizetned” – írta szűkszavúan az egyik. „Az én koszorúslányaim azt vettek fel az esküvőre, amit akartak – ők választották ki a színt, a szabást, a cipőt, mindent. Ha azt akartam volna, hogy hozzám öltözzenek, kifizettem volna a ruhájukat” – írta egy másik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top