nlc.hu
Trend

Kellemetlen helyzetbe hozta telt keblű koszorúslányát

Kellemetlen helyzetbe hozta telt keblű koszorúslányát az ara

A menyasszony olyan ruhát választott a koszorúslányainak, amihez nem lehet melltartót felvenni. Az sem érdekli, hogy lesz köztük olyan, akinek ez nagyon nem komfortos.

Igencsak kínos helyzetbe hozta egyik koszorúslányát egy menyasszony – melyről a nő egy Reddit-posztban számolt be.

„A leendő sógornőm esküvőjén természetesen koszorúslány leszek. Nem adott nekünk választási lehetőséget a ruhával kapcsolatban, kiválasztotta, és azt mondta, ez az, amit viselni fogunk” – írta. 

Az ara egy pánt nélküli, hátul mélyen kivágott, combnál magasan felsliccelt ruhát választott a koszorúslányai számára, ami alá nem tudnak melltartót venni, olyat legalábbis semmiképpen, ami támasztékot és tartást is adna. Ez azonban a posztoló számára igencsak problémás, ő ugyanis telt alkatú, DDD-kosaras mellmérettel. 

„Az egyetlen melltartó, amit fel lehet venni hozzá, az a felragasztható, de az semennyire sem tart.”

Koszorúslányok

Illusztráció: Getty Images

Amikor felpróbálta a ruhát, az nagyon előnytelenül áll neki és rendkívül kényelmetlenül érezte magát benne. Aggályait a menyasszonnyal is megosztotta, azonban az ara hajthatatlan, ragaszkodik ahhoz, hogy ezt a ruhát kell viselnie és kész.

„Elutasított, és azt mondta hogy csak legyek magabiztosabb, mert minden ruhának egyformának kell lennie a fényképeken.”

A nő először arra gondolt, inkább el sem megy az esküvőre, azonban a családja és a barátai miatt ezt az ötletet végül elvetette. Azonban úgy érzi, mivel olyan ruhában kell parádéznia a násznép előtt, amiben kínosan érzi magát, fel van jogosítva arra, hogy ezért revansot vegyen. Éppen ezért rendelt egy speciális alakformáló fehérneműt, amivel fel tudja venni a ruhát, azonban az szerinte elvonja majd a figyelmet a menyasszonyról is. 

„Minden máshoz kendőt fogok viselni, de hidd el, hogy a szertartáson úgy fogok kinézni, mint Salma Hayek az Alkonyattól pirkadatig című filmben” – jegyezte meg. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top