nlc.hu
Trend

Merész volt a ruhája, kihajították a koszorúslányt

Túl merész volt a ruhája, kihajították a koszorúslányt az esküvőről

Az ara arra kérte a koszorúslányait, válasszanak visszafogott szabású ruhát, az egyikük azonban ezt nem volt hajlandó betartani.

„ 27 éves nő vagyok és a múlt héten házasodtam össze a 29 éves férjemmel. Megkértem a 26 éves Ava barátőmet az egyetemről, hogy legyen az egyik koszorúslányom” – kezdte történetét egy nő a Redditen.

A menyasszony azzal folytatta, hogy a tágabban vett családja szigorúan vallásos és hagyománytisztelő, éppen ezért ő maga is szerényen öltözködik.  

„A szüleim nem osztják ugyanazokat az elképzeléseket, kevésbé vallásosak, és mindig is támogattak, de arra kértek, hogy tartsam tiszteletben tágabb családunk öltözködéssel és kultúrával kapcsolatos irányelveit” – fogalmazott a nő.

Koszorúslányok

(Illusztráció: Getty Images)

Mivel pedig az esküvőn a szélesebb rokonság is részt vett, az ara arra kérte a koszorúslányait, hogy válasszanak ők is visszafogottabb szabásvonalú ruhát, barack színben, ezen felül azonban szabad kezet adott nekik.

„Ava azt mondta, hogy a ruháját egyedileg készíti,de soha nem mutatott nekem képet róla, mivel még befejezetlen volt. Az esküvőn aztán egy nagyon szűk és merész, barackszínű ruháában jelent meg.”

A kínos helyzetet aztán a menyasszony tanúja úgy oldotta meg, hogy egyszerűen kihajította a koszorúslányt a ceremóniáról. 

„Ava azt mondta, hogy a ruhával önmagát fejezte ki. Már nem áll szóba velem, de őszintén nem hiszem, hogy tévednék.”

A kommentelőket igencsak megosztotta a történet. Egyesek szerint az arának volt igaza, mások viszont a koszorúslány védelmére keltek. Sokan úgy gondolják, hogy a menyasszonynak magának kellett volna kiválasztania a ruhákat, hogy elkerülje a problémákat.

„Szabad kezet adtál a koszorúslányoknak a ruhaválasztásban, nem kérted, hogy írjanak vagy küldjenek képeket a ruhákról, és lefogadom, hogy nem is te fizetted őket” – írta valaki.

„Van egy finom határvonal a tudatlanság és a rosszindulat között, barátom. És számomra ez már túllép rajta” – így egy másik hozzászóló.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top